GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton declară că a pierdut 4 kg după infecția cu Covid-19

Vizualizări: 9893

Lewis Hamilton a dezvăluit mai multe efecte pe care le-a avut noul coronavirus asupra sa. Campionul mondial, a lipsit de la penultima rundă din acest sezon – Marele Premiu al Sakhir-ului – după ce a contractat virusul.

Din fericire, Hamilton s-a vindecat înaintea Grand Prix-ului din Abu Dhabi și a reușit să ia parte la ultima cursă din 2020, unde s-a calificat și s-a clasat pe locul 3. Cu toate acestea, a spus în timpul weekend-ului că nu se simțea încă foarte bine.

„Am pierdut 6 kg în ultimele două luni, 4 dintre ele, când am avut Covid”, a afirmat Hamilton pe rețelele sociale. „Am pierdut mult din masa musculară.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Pilotul britanic care a obținut cel de-al 7-lea titlu, în 2020, a fost numit de curând „BBC’s Sports Personality of the Year”, pentru a doua oară în carieră. Câștigătorul a fost selectat prin vot public și ales dintr-o listă de șase candidați.”

„Chiar vreau să le mulțumesc tuturor celor care și-au făcut puțin timp să mă voteze. Sincer nu mă așteptam la asta, pentru că știam că sunt candidați impresionanți, dar consider că suntem toți câștigători.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES