More

  Latest Posts

  Hamilton declară că a pierdut 4 kg după infecția cu Covid-19

  Lewis Hamilton a dezvăluit mai multe efecte pe care le-a avut noul coronavirus asupra sa. Campionul mondial, a lipsit de la penultima rundă din acest sezon – Marele Premiu al Sakhir-ului – după ce a contractat virusul.

  Din fericire, Hamilton s-a vindecat înaintea Grand Prix-ului din Abu Dhabi și a reușit să ia parte la ultima cursă din 2020, unde s-a calificat și s-a clasat pe locul 3. Cu toate acestea, a spus în timpul weekend-ului că nu se simțea încă foarte bine.

  „Am pierdut 6 kg în ultimele două luni, 4 dintre ele, când am avut Covid”, a afirmat Hamilton pe rețelele sociale. „Am pierdut mult din masa musculară.”

  Pilotul britanic care a obținut cel de-al 7-lea titlu, în 2020, a fost numit de curând „BBC’s Sports Personality of the Year”, pentru a doua oară în carieră. Câștigătorul a fost selectat prin vot public și ales dintr-o listă de șase candidați.”

  „Chiar vreau să le mulțumesc tuturor celor care și-au făcut puțin timp să mă voteze. Sincer nu mă așteptam la asta, pentru că știam că sunt candidați impresionanți, dar consider că suntem toți câștigători.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss