Latest Posts

Hamilton declară că a pierdut 4 kg după infecția cu Covid-19

Vizualizări: 10170

Lewis Hamilton a dezvăluit mai multe efecte pe care le-a avut noul coronavirus asupra sa. Campionul mondial, a lipsit de la penultima rundă din acest sezon – Marele Premiu al Sakhir-ului – după ce a contractat virusul.

Din fericire, Hamilton s-a vindecat înaintea Grand Prix-ului din Abu Dhabi și a reușit să ia parte la ultima cursă din 2020, unde s-a calificat și s-a clasat pe locul 3. Cu toate acestea, a spus în timpul weekend-ului că nu se simțea încă foarte bine.

„Am pierdut 6 kg în ultimele două luni, 4 dintre ele, când am avut Covid”, a afirmat Hamilton pe rețelele sociale. „Am pierdut mult din masa musculară.”

Pilotul britanic care a obținut cel de-al 7-lea titlu, în 2020, a fost numit de curând „BBC’s Sports Personality of the Year”, pentru a doua oară în carieră. Câștigătorul a fost selectat prin vot public și ales dintr-o listă de șase candidați.”

„Chiar vreau să le mulțumesc tuturor celor care și-au făcut puțin timp să mă voteze. Sincer nu mă așteptam la asta, pentru că știam că sunt candidați impresionanți, dar consider că suntem toți câștigători.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss