GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton de părere că formatul „Super-Weekend” din Formula 1 trebuie schimbat

Vizualizări: 9982

Lewis Hamilton este de părere că, pentru binele Formulei 1, conducătorii sportului ar trebui să ia în considerare diferite tipuri de super-weekend pentru a se asigura că nici una dintre curse nu devine plictisitoare.

Pentru moment însă, accentul în Formula 1 a fost pus pe posibile schimbări ale formatului de calificări, pentru a amesteca într-un fel sau altul grila de start, liderul campionatului mondial însă este de părere că unele idei mai radicale de atât ar trebui să fie luate în considerare.

Spre exemplu, este de părere că în anumite locații, unde cursa nu este decât rareori, sau niciodată prea interesantă, formaturi noi, precum o grila inversată ar trebui aplicate.

„Sunt de părere că una dintre cele mai mari schimbări ce trebuie făcută, este legată de cele 4 zile ale weekendului, acestea sunt la fel pe tot parcursul sezonului, eu cred că trebuie să fie mai dinamic. Trebuie să fie diferit pentru anumite circuituri pentru a avea un „super weekend”. Sunt unele piste unde cursa este atât de plictisitoare.

„Îmi amintesc când eram mic, când mă uitam la Formula 1, adormeam deseori imediat după start. Sunt sigur că sunt mulți oameni care adorm după start, și se trezesc când le sună alarma pentru a prinde finalul.

„Așa făceam și eu când eram mic și erau unele curse care te țineau în priză de la start la sosire, curse precum cea de la Baku de anul acesta.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Hamilton mai spune că unul dintre cele mai greu de înțeles lucruri pentru piloți, este că în ciuda faptului că mașinile sunt geniale când vine vorba de condus, acestea nu oferă cel mai bun spectacol pentru fani.

„Cred că a fost mai interesant anul acesta, fiind în aceste mașini este mai bine decât oricând, dar sunt sigur că sunt și curse foarte plictisitoare.

„Așadar, selectându-le pe acelea, și spunând, cum putem face cursele astea mai interesante? Fie că răspunsul este să inversăm grila, sau orice vom ajunge să facem, cred că ar trebui să ia lucrurile astea în considerare.

Story-credit: Autosport

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES