More

  Latest Posts

  Hamilton de părere că formatul „Super-Weekend” din Formula 1 trebuie schimbat

  Lewis Hamilton este de părere că, pentru binele Formulei 1, conducătorii sportului ar trebui să ia în considerare diferite tipuri de super-weekend pentru a se asigura că nici una dintre curse nu devine plictisitoare.

  Pentru moment însă, accentul în Formula 1 a fost pus pe posibile schimbări ale formatului de calificări, pentru a amesteca într-un fel sau altul grila de start, liderul campionatului mondial însă este de părere că unele idei mai radicale de atât ar trebui să fie luate în considerare.

  Spre exemplu, este de părere că în anumite locații, unde cursa nu este decât rareori, sau niciodată prea interesantă, formaturi noi, precum o grila inversată ar trebui aplicate.

  „Sunt de părere că una dintre cele mai mari schimbări ce trebuie făcută, este legată de cele 4 zile ale weekendului, acestea sunt la fel pe tot parcursul sezonului, eu cred că trebuie să fie mai dinamic. Trebuie să fie diferit pentru anumite circuituri pentru a avea un „super weekend”. Sunt unele piste unde cursa este atât de plictisitoare.

  „Îmi amintesc când eram mic, când mă uitam la Formula 1, adormeam deseori imediat după start. Sunt sigur că sunt mulți oameni care adorm după start, și se trezesc când le sună alarma pentru a prinde finalul.

  „Așa făceam și eu când eram mic și erau unele curse care te țineau în priză de la start la sosire, curse precum cea de la Baku de anul acesta.”

  Hamilton mai spune că unul dintre cele mai greu de înțeles lucruri pentru piloți, este că în ciuda faptului că mașinile sunt geniale când vine vorba de condus, acestea nu oferă cel mai bun spectacol pentru fani.

  „Cred că a fost mai interesant anul acesta, fiind în aceste mașini este mai bine decât oricând, dar sunt sigur că sunt și curse foarte plictisitoare.

  „Așadar, selectându-le pe acelea, și spunând, cum putem face cursele astea mai interesante? Fie că răspunsul este să inversăm grila, sau orice vom ajunge să facem, cred că ar trebui să ia lucrurile astea în considerare.

  Story-credit: Autosport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss