Latest Posts

Hamilton critică lipsa unei zone DRS: echipele vs. cursele

Vizualizări: 10801

Lewis Hamilton solicită o a patra zonă DRS în Singapore. O nouă secțiune de pistă în cursa altfel plictisitoare. Critici la adresa echipelor pentru că au votat împotriva DRS.

Reconstrucția circuitului de Formula 1 din Singapore a fost bine primită vineri de piloți. Eliminarea a patru curbe din ultimul sector a dus la o reducere a timpilor pe tur cu peste zece secunde. În combinație cu un nou asfalt, traseul nu lasă nimic de dorit în ceea ce privește plăcerea de a conduce. Cu toate acestea, în cursă, noua secțiune de mare viteză ar putea să nu aibă un impact atât de mare pe cât sperau piloții. Nu a existat o majoritate în rândul echipelor pentru zona DRS pe care o ceruseră. Lewis Hamilton nu este încântat de acest lucru.

Hamilton, DRS

„Toți piloții, cu toții am cerut-o de la FIA. FIA a cerut echipelor și câteva echipe au respins-o”, se revoltă pilotul Mercedes AMG F1. Pe circuitul stradal Marina Bay există deja trei zone DRS. Prima se află pe linia de start și de sosire, a doua între virajele cinci și șapte, în timp ce a treia este instalată între virajele 13 și 14.

Imediat după aceea, următoarea secțiune de mare viteză începe cu noua linie dreaptă creată, care se întinde între virajele 14 și 16. O curbă ușoară la stânga, pe care se parcurge în treapta a șasea de viteză cu aproximativ 230 km/h, este socotită drept virajul 15. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care a fost respinsă o zonă DRS.

FIA este îngrijorată de siguranță în această mică curbă la stânga, cred”, a speculat pilotul alpin Esteban Ocon. Cu toate acestea, nu există niciun motiv de îngrijorare pentru principalii artiști, după cum adaugă el: „Eu personal și, de asemenea, ceilalți piloți presupunem că nu va fi o problemă”.

Hamilton, DRS

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Noua zonă DRS este esențială pentru Hamilton
Lewis Hamilton se teme că noua secțiune de pistă fără o zonă DRS va avea un impact negativ asupra acțiunilor de cursă. „Nu cred că în acest moment vor fi mai multe depășiri. Poate că vor fi ceva mai multe depășiri în virajul șapte, pur și simplu pentru că pista este mai bună în primele viraje. Dar cred că avem nevoie de DRS în această nouă ultimă secțiune”, cere septuplul campion mondial.

El vrea să încerce să obțină o altă schimbare împreună cu ceilalți piloți. „Așa că vom încerca să ridicăm problema la întâlnirea piloților”, anunță pilotul de 38 de ani. Nu îi place faptul că unele echipe s-au opus. „Echipele ar trebui să fie pentru mai multe curse, nu împotriva lor. Este interesant că există câteva echipe care sunt împotrivă. Dar vom discuta și vom încerca”.

Hamilton, DRS

Hamilton este încântat de noul traseu din Singapore
Lăsând asta la o parte, scurtarea circuitului stradal Marina Bay la 4,940 kilometri a fost un succes răsunător pentru Hamilton. „Au făcut o treabă grozavă cu schimbările de circuit. Îmi place să pilotez pe acest circuit acum mai mult ca niciodată”, a declarat el. „Noua suprafață a pistei este grozavă și face circuitul și mai plăcut de condus. Eliminarea celor patru viraje de la finalul turului a făcut ca pista să fie absolut perfectă. Este incredibil de condus”.

Singapore, FP1, FerrariCând și unde să urmărești

Marele Premiu al Statului Singapore în acest weekend:

  • Sâmbăta 16.09.2023, 12:30 – 13:30, Antrenamente Libere 3
    F1TVPro, Digisport 3, (+HD), Orange Sport 3, Prima Sport 2
  • Sâmbăta 16.09.2023, 16:00 – 17:00, Calificări
    F1TVPro, Digisport 2 (+HD), Orange Sport 4, Prima Sport 3
  • Duminica 17.09.2023, 15:00 – 17:00, Cursa
    F1TVPro, Digisport 1 (+HD), Prima Sport 1
  • La momentul publicării, Orange Sport nu a anunțat transmisia în direct a cursei de duminică.

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Hamilton, DRS
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: GP24 Media
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor: TricouMania

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss