GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton „crede cu adevărat” că Mercedes poate câștiga o cursă în acest an

Japoniei
Vizualizări: 11617

Lewis Hamilton se simte încrezător că recentele actualizări ale mașinii echipei Mercedes AMG F1 au îndreptat-o în direcția corectă, spunând: „Cred cu adevărat că putem obține o victorie în cursă în acest an”.

Echipa Mercedes AMG F1 s-a aflat în imposibilitatea de a concura în mod regulat cu rivalii de la Red Bull Racing și Scuderia Ferrari până acum în acest sezon, ca urmare a revizuirii regulamentului tehnic pentru 2022. Atât Lewis Hamilton, cât și coechipierul George Russell s-au luptat cu o problemă recurentă de ricoșeu a mașinii, ceea ce i-a lăsat în imposibilitatea de a debloca întreaga performanță a mașinii W13.

Dar echipa Mercedes AMG F1 a părut să facă un pas înainte cu ultima serie de actualizări la Marele Premiu al Marii Britanii de la sfârșitul săptămânii trecute, permițându-i lui Lewis Hamilton să-i provoace pe piloții echipei Scuderia Ferrari, Charles Leclerc și Carlos Sainz pentru victorie la un moment dat. În cariera sa în Formula 1, Lewis Hamilton nu a trecut niciodată de un sezon fără victorie în cursă, din 2007 încoace, dar acum este din ce în ce mai încrezător că Mercedes AMG F1 va fi în măsură să lupte pentru victorie și în acest an.

Hamilton, Mercedes

Septuplul campion mondial a recunoscut că i s-a părut „un drum lung înapoi” la începutul acestui sezon, ceea ce înseamnă că “cu siguranță nu era sigur că vom obține o victorie cu această mașină. Nu este modul în care ne place să gândim, dar am avut sentimentul că “Doamne, este un drum lung, foarte lung pentru a-i ajunge din urmă pe toți, știind progresele pe care le face fiecare”, a spus Lewis Hamilton.

„Dar, cu siguranță, este extrem de încurajator. Pentru o perioadă lungă, lungă de timp am făcut schimbări și nu am văzut că face ceea ce a spus că va face sau că va îmbunătăți mașina. A fost un pas bun la Barcelona, dar apoi am avut mai multe curse dificile după aceea. Și apoi tocmai am avut această ultimă cursă, ultimele două curse, care au fost destul de puternice, iar asta ne-a încurajat cu adevărat că ne îndreptăm în direcția corectă, că există într-adevăr potențial în mașină”.

„Cu un pic mai mult efort și mai multă muncă, sperăm să ne apropiem de șansa de a câștiga o cursă. Așa că eu cred cu adevărat că putem obține o victorie în cursă în acest an”. Echipa Mercedes AMG F1 s-a luptat cu layout-urile de stradă de la Monaco și Azerbaidjan, dar s-a descurcat mai bine în Canada, înainte ca circuitul permanent de la Silverstone să joace din nou în favoarea sa.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton a stat la doar câteva secunde în spatele mașinilor Scuderia Ferrari după ce a intrat la boxe cu 20 de tururi rămase de parcurs la Silverstone, ceea ce i-a oferit un decalaj de pneuri pentru ultimul stint, care a fost în cele din urmă eradicat atunci când mașina de siguranță a fost desfășurată și pilotul echipei Mercedes AMG F1 a făcut o altă oprire la boxe. LewisHamilton a terminat pe locul trei în cele din urmă, fiind pentru prima dată în acest sezon când Mercedes a obținut două podiumuri consecutive, după ce a obținut același rezultat în Canada, cu două săptămâni mai devreme.

George Russell s-a retras la Silverstone după ce a fost implicat în incidentul din primul viraj care a dus la accidentul dramatic al lui Zhou Guanyu, punând capăt recordului său de a termina în puncte la fiecare cursă din acest an. Dar George Russell a fost precaut cu privire la supraestimarea șanselor echipei Mercedes AMG F1 de a merge mai departe, spunând: “Nu cred că vrem să ne entuziasmăm prea mult.

„Cred că Silverstone este un circuit foarte unic în ceea ce privește vitezele cu care treci prin toate acele viraje. Este clar că avem multă forță de apăsare și un potențial bun pe un circuit ca Silverstone. Mergem pe un alt circuit aici, care este mai mult de viteză medie, spre deosebire de viteză mare. Trebuie să continuăm să evaluăm. Silverstone a fost un pas foarte bun în direcția corectă. Am luat o înțelegere foarte bună de acolo, dar trebuie să mergem din nou în acest weekend și să vedem cum ne descurcăm”.

• Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES