More

  Latest Posts

  Hamilton consideră că Verstappen trebuia să aibă răbdare

  Lewis Hamilton și Max Verstappen au purtat un duel încins pe finalul cursei pentru victoria din Marele Premiu al Bahrainului. În cele din urmă, după o decizie controversată, Lewis Hamilton a reușit să-și adjudece victoria în primul GP al sezonului.

  Duelul dintre Hamilton și Verstappen a ținut capul de afiș pe finalul cursei. Deși inițial Verstappen a trecut de Hamilton, el a fost nevoit să cedeze poziția imediat, după ce a depășit limitele pistei în timpul manevrei făcute asupra rivalului său de la Mercedes.

  Max Verstappen și-a exprimat nemulțumirea față de decizia comisarilor de cursă. De cealaltă parte, Lewis Hamilton a considerat că rivalul de la Red Bull Racing putea câștiga cursa dacă avea puțin mai multă răbdare pe finalul întrecerii din Bahrain.

  “Am reușit să mă mențin aproape de Verstappen în prima parte, iar după intrarea la boxe, am avut un feeling că va sta mai mult decât mine pe pistă. Undercutul a fost decisiv și necesar, tocmai pentru că Red Bull au fost foarte rapid. Verstappen este rapid, mașina lor este fantastică, motorul este puternic.” a declarat Hamilton imediat după cursă pentru Ziggo Sport.

  “Prin urmare, având în vedere toate datele, rezultatele este foarte bun și sunt fericit. Cred că nu era necesar să mă atace atunci. Dacă mai aștepta puțin, mă depășea, mai ales că avea pneurile ceva mai proaspete decât ale mele. Tot ce trebuia să facă era să aibă răbdare.” a concluzionat învingătorul din Bahrain.

  Având în vedere că aceasta a fost prima etapă a sezonului, clasamentul general coincide cu clasamentul cursei din Bahrain. Prin urmare, Hamilton conduce la general, cu 25 de puncte, în timp ce, Max Verstappen ocupă locul secund, cu 18 puncte.

  Duelul celor doi rivali la titlul mondial va continua în următoarea etapă, programată să se desfășoare la Imola, între 16-18 aprilie.

  Sursa: Ziggo Sport

  Photocredit: Mercedes AMG F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss