Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Hamilton cel mai rapid în FP2 la Singapore pentru Mercedes

  Lewis Hamilton lider pentru Mercedes, dar urmărit îndeaproape de Max Verstappen odată cu apusul soarelui și venirea nopții pe Marina Bay în Singapore.

  Lewis Hamilton s-a impus marginal în fața rivalului său de la Red Bull, Max Verstappen, terminând cea de-a doua sesiune de antrenamente libere a marelui premiu de la Singapore în prima poziție în timp ce ritmul adevărat al celor de la Ferrari a fost mascat de trafic.

  În urma sesiunii foarte bune a lui Max Verstappen de dimineață. Hamilton s-a detașat sub căderea nopții la singapore cu un cel mai rapid timp al sesiunii de 1m38.773s.

  Timpul său a fost suficient pentru P1, la 0.184s mai rapid decât Max Verstappen, care a fost încă o dată magistral pentru Red Bull în timp ce colegul său, Alexander Albon, a pierdut timp prețios în urma unei greșeli în virajul 10.

  Albon a blocat roțile și a ratat virajul lovind bariera la un unghi drept, impactul distrugându-i aripa față. Accidentul l-a costat 15 minute pe pilotul Red Bull care și-a făcut ulterior din nou apariția pe pistă stabilind un timp suficient de bun pentru locul cinci.

  Traficul a fost o problemă serioasă pentru majoritatea sesiunii, iar mulți piloți au suferit din acest motiv. Atât Sebastian Vetttel cât și Charles Leclerc au terimat sesiunea cu mult în spatele liderilor. Vettel a terminat pe trei, dar la 8 zecimi de secundă față de timpul lui Hamilton, cu un tur compromis de Lance Stroll, în timp ce Leclerc a terminat la încă patru zecimi de secundă mai în spate în P6.

  Valtteri Bottas a terminat sesiunea pe cinci, la mai bine de o secundă mai lent decât colegul său, dar având în vedere accidentul pe care l-a avut în FP1 acest lucru era oarecum de așteptat.

  Sergio Perez și Kevin Magnussen au avut un moment dificil pe pistă în ultimul sector. Perez a ieșit cât de mult a putut în partea dreaptă a virajului 21 pentru a se pregăti de un tur rapid, dar neobservându-l, la forțat pe Kevin Magnussen în afara pistei și mai specific în perete, mașina pilotului danez fiind avariată în proces. Incidentul a fost notat de directorul de cursă, Michael Masi.

  McLaren și-au continuat weekendul bun la Singapore, ambii piloți terminând și această sesiune în Top 10, Carlos Sainz și Lando Norris terminând sesiunea pe șapte și pe nouă respectiv.

  Nico Hulkenberg a terminat pe opt pentru Renault iar Pierre Gasly a completat top 10-ul pentru Scuderia Toro Rosso la Marina Bay.

  Formula 1 va reveni mâine de la Marina Bay cu cea de-a treia sesiune de antrenamente libere și cu sesiunea de calificări.

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1

   

   


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss