More

  Latest Posts

  Hamilton cel mai rapid în FP1, Stroll în perete

  Hamilton a fost cel mai rapid pilot al primei sesiuni de antrenamente libere de pe Autodromo Hermanos Rodriguez din cadrul Marelui Premiu al Mexicului.

  Lewis Hamilton a stabilit ritmul în prima sesiune de antrenamente din Mexic terminând în fața a doi dintre rivalii săi, Charles Leclerc și Max Verstappen.

  Într-un weekend în care pilotul Britanic ar putea să devină pentru a șasea oară campion mondial, timpul său cel mai rapid a fost de 1m17.327s pentru Mercedes, stabilit pe pneuri Soft, la o zecime mai rapid decât timpul stabilit de Charles Leclerc pentru Ferrari pe pneuri Medium.

  Timpul lui Leclerc a fost însă mai rapid decât cel al lui Max Verstappen, iar diferența între cele două compoziții de pneuri este semnificativă, ceea ce indică cel puțin pentru moment, faptul că Ferrari au cel mai puternic pachet weekend-ul acesta.

  Alexander Albon a terminat pe patru în cel de-al doilea monopostu Red Bull, urmat de Valtteri Bottas și de Sebastian Vettel care au completata top 6-ul pentru Mercedes și Ferrari respectiv. Vettel, la fel ca și colegul său de echipă și-a stabilit timpul pe pneuri Medium, dar a fost la aproape 9 zecimi mai lent decât timpul lui Hamilton.

  Carlos Sainz continuă să se impună ca best of the rest terminând încă o dată pe șapte pentru McLaren. În spatele său pe tabelă au terminat cei doi piloți Toro Rosso, Pierre Gasly și Daniil Kvyat, iar Antonio Giovinazzi a completat top 10-ul pentru Alfa Romeo.

  Sesiunea a fost întreruptă o singură dată, motivul fiind faptul că Lance Stroll a lovit barierele la ieșirea din virajul Peraltada, atât mașina sa cât și bariera având nevoie de reparații.

  Foto-credit: Mercedes AMG Petronas Motorsport F1

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss