Latest Posts

Hamilton – “Titlul din 2021 ar fi cea mai importantă victorie din cariera mea”

Vizualizări: 11512

Lewis Hamilton spune că este „mai relaxat” decât a fost vreodată în lupta sa strânsă cu Max Verstappen, în timp ce afirmă că această victorie ar fi cea mai importantă de până acum…

Pilotul Mercedes, Hamilton, a sosit în Arabia Saudită pentru penultima cursă a sezonului cu avânt, după ce a câștigat ultimele două Mari Premii, cu toate acestea, încă este în urma rivalul său Red Bull cu opt puncte.

Hamilton a spus că este încântat de ultimele două curse ale sezonului, după o luptă de un an cu Verstappen și Red Bull, și că experiența victoriilor sale anterioare la titlu înseamnă că este mai puțin stresat de confruntare.

„Sunt încântat să mă urc în mașină, sunt foarte recunoscător că avem aceste două curse pentru a lupta”, a spus el când a vorbit joi la Jeddah Corniche Circuit. „Echipa lucrează cât de mult poate, mă simt grozav.”

El a adăugat: „Sunt câteva părți care sunt diferite [în această luptă pentru titlu], într-un sens, pentru că avem două echipe incredibil de apropiate. Este diferit pentru că luptăm pentru un teritoriu neexplorat, nimeni nu a câștigat vreodată opt titluri de piloți sau echipe, așa că este nou.

„Și pe de altă parte, sunt mai relaxat decât am fost vreodată. Nu este prima dată; Îmi amintesc cum a fost cu primul meu campionat și chiar cu al doilea și al treilea, nopțile nedormite și tot felul de lucruri, în timp ce sunt mult mai sigur de mine.

Hamilton - "Titlul din 2021 ar fi cea mai importantă victorie din cariera mea"

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Știu că nu pot schimba nimic din trecut, dar tot ce pot face este să mă pregătesc cât pot de bine pentru ceea ce mă așteaptă și știu 100% ce am de făcut.”

Mulți cred că Hamilton a trecut la un alt nivel în ultimele două curse, făcând referire parțial la strălucita sa revenire atât în ​​Sprint, cât și în Grand Prix-ul din Brazilia, după descalificarea sa din calificări – dar pilotul Mercedes nu a fost de acord.

„Nu cred că am ajuns la un alt nivel, cred că sunt doar la un nivel bun în general”, a spus el. „Poate că am folosit ceva diferit în Brazilia, adică – poate că nu am fost acolo până acum, nu știu. Cu siguranță, în cariera mea, am mai fost în acele poziții de multe ori înainte. Dar aș vrea să cred că m-am descurcat bine tot anul; înveți constant, împrejurimile tale, mașina, cum să lucrezi cu echipa, cum să obții mai mult de la fiecare membru al echipei.

„Îmi place să cred că toți am trecut la un alt nivel, nu doar eu – au fost inginerii, au fost mecanicii, fiecare membru al echipei a renunțat la mai mult și de asta a fost nevoie. Avem întotdeauna nevoie de mai multă performanță, avem nevoie de mai multă concentrare, avem nevoie de mai multă putere în linii drepte.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss