More

  Latest Posts

  Hamilton – “Titlul din 2021 ar fi cea mai importantă victorie din cariera mea”

  Lewis Hamilton spune că este „mai relaxat” decât a fost vreodată în lupta sa strânsă cu Max Verstappen, în timp ce afirmă că această victorie ar fi cea mai importantă de până acum…

  Pilotul Mercedes, Hamilton, a sosit în Arabia Saudită pentru penultima cursă a sezonului cu avânt, după ce a câștigat ultimele două Mari Premii, cu toate acestea, încă este în urma rivalul său Red Bull cu opt puncte.

  Hamilton a spus că este încântat de ultimele două curse ale sezonului, după o luptă de un an cu Verstappen și Red Bull, și că experiența victoriilor sale anterioare la titlu înseamnă că este mai puțin stresat de confruntare.

  „Sunt încântat să mă urc în mașină, sunt foarte recunoscător că avem aceste două curse pentru a lupta”, a spus el când a vorbit joi la Jeddah Corniche Circuit. „Echipa lucrează cât de mult poate, mă simt grozav.”

  El a adăugat: „Sunt câteva părți care sunt diferite [în această luptă pentru titlu], într-un sens, pentru că avem două echipe incredibil de apropiate. Este diferit pentru că luptăm pentru un teritoriu neexplorat, nimeni nu a câștigat vreodată opt titluri de piloți sau echipe, așa că este nou.

  „Și pe de altă parte, sunt mai relaxat decât am fost vreodată. Nu este prima dată; Îmi amintesc cum a fost cu primul meu campionat și chiar cu al doilea și al treilea, nopțile nedormite și tot felul de lucruri, în timp ce sunt mult mai sigur de mine.

  Hamilton

  „Știu că nu pot schimba nimic din trecut, dar tot ce pot face este să mă pregătesc cât pot de bine pentru ceea ce mă așteaptă și știu 100% ce am de făcut.”

  Mulți cred că Hamilton a trecut la un alt nivel în ultimele două curse, făcând referire parțial la strălucita sa revenire atât în ​​Sprint, cât și în Grand Prix-ul din Brazilia, după descalificarea sa din calificări – dar pilotul Mercedes nu a fost de acord.

  „Nu cred că am ajuns la un alt nivel, cred că sunt doar la un nivel bun în general”, a spus el. „Poate că am folosit ceva diferit în Brazilia, adică – poate că nu am fost acolo până acum, nu știu. Cu siguranță, în cariera mea, am mai fost în acele poziții de multe ori înainte. Dar aș vrea să cred că m-am descurcat bine tot anul; înveți constant, împrejurimile tale, mașina, cum să lucrezi cu echipa, cum să obții mai mult de la fiecare membru al echipei.

  „Îmi place să cred că toți am trecut la un alt nivel, nu doar eu – au fost inginerii, au fost mecanicii, fiecare membru al echipei a renunțat la mai mult și de asta a fost nevoie. Avem întotdeauna nevoie de mai multă performanță, avem nevoie de mai multă concentrare, avem nevoie de mai multă putere în linii drepte.”

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss