More

  Latest Posts

  Hamilton: Bottas ar merita să fie mai apreciat

  Lewis Hamilton spune că Valtteri Bottas nu este suficient de apreciat, pentru nivelul la care se află. Finlandezul, este cel mai apropiat rival, în lupta pentru titlu, din acest an. Este singurul pilot care ar avea șansa să îl întreacă pe Hamilton, dar se află la 85 de puncte distanță, în condițiile în care, mai există 104 puncte disponibile.

  „Valtteri nu primește apreciereea meritată, având în vedere cât de bine se descurcă. Este un pilot extrem de rapid. Cred că este mai bun decât marea majoritate a distribuției actuale, nu doar în ceea ce privește stilul de pilotaj, dar și atitudinea și felul în care abordează lucrurile. Deoarece a fi un bun pilot, nu constă doar în a conduce rapid. Este vorba despre un cumul de calități- cum reușești să ridici oamenii de lângă, și el face asta.”

  Bottas a reușit să ajungă pe pole, de 4 ori în acest sezon, dar, deși Hamilton l-a întrecut de celelalte 9 ori, distanța dintre ei, a fost extrem de mică:

  „Când mă gândesc la acele momente, îmi dau seama că eram mult prea aproape. Nu au fost suficient de bune, având în vedere că pot scoate un timp mai ok. Dar este despre a nu ceda, a crede că nu s-a terminat, încă. Când ieși în sesiunea de antrenamente, practic ai un nou puzzle, iar piesele sunt împrăștiate peste tot și trebuie să găsești un ritm perfect, pentru a pune piesele în ordine, în cel mai scurt timp.”

  „Când ajungi în calificări, câteodată ai jumătate de puzzle făcut, alte ori e complet. Și atunci, trebuie să aduci totul împreună și să speri că va ieși bine.”

  Sursa: racefans.net

  Photocredit: essentiallysports.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss