Latest Posts

Hamilton: Bottas ar merita să fie mai apreciat

Vizualizări: 10305

Lewis Hamilton spune că Valtteri Bottas nu este suficient de apreciat, pentru nivelul la care se află. Finlandezul, este cel mai apropiat rival, în lupta pentru titlu, din acest an. Este singurul pilot care ar avea șansa să îl întreacă pe Hamilton, dar se află la 85 de puncte distanță, în condițiile în care, mai există 104 puncte disponibile.

„Valtteri nu primește apreciereea meritată, având în vedere cât de bine se descurcă. Este un pilot extrem de rapid. Cred că este mai bun decât marea majoritate a distribuției actuale, nu doar în ceea ce privește stilul de pilotaj, dar și atitudinea și felul în care abordează lucrurile. Deoarece a fi un bun pilot, nu constă doar în a conduce rapid. Este vorba despre un cumul de calități- cum reușești să ridici oamenii de lângă, și el face asta.”

Bottas a reușit să ajungă pe pole, de 4 ori în acest sezon, dar, deși Hamilton l-a întrecut de celelalte 9 ori, distanța dintre ei, a fost extrem de mică:

„Când mă gândesc la acele momente, îmi dau seama că eram mult prea aproape. Nu au fost suficient de bune, având în vedere că pot scoate un timp mai ok. Dar este despre a nu ceda, a crede că nu s-a terminat, încă. Când ieși în sesiunea de antrenamente, practic ai un nou puzzle, iar piesele sunt împrăștiate peste tot și trebuie să găsești un ritm perfect, pentru a pune piesele în ordine, în cel mai scurt timp.”

„Când ajungi în calificări, câteodată ai jumătate de puzzle făcut, alte ori e complet. Și atunci, trebuie să aduci totul împreună și să speri că va ieși bine.”

Sursa: racefans.net
Photocredit: essentiallysports.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

racefans.net

Latest Posts

Don't Miss