More

  Latest Posts

  Hamilton: Asta este mașina de care sunt cel mai atașat emoțional

  Lewis Hamilton descrie „caruselul emoțional” de care a avut parte alături de mașina sa Mercedes W09.

  „A fost o sesiune de calificări emoținantă pentru mine pentru că asta este ultima oară când mă voi califica în mașina asta. Știu că voi priviți dar caruselul emoținal prin care am trecut cu mașina asta. Este probabil mașina de care sunt cel mai atașat emoțional, din toate mașinile în care am concurat.

  „Nu a fost cea mai ușoară, a fost dificil uneori cu ea dar a fost un privilegiu să lucrez cu ea anul acesta.

  „Sunt foarte recunoscător față de echipă și față de toți care au lucrat în a o construi. Sunt băieții mei, mecanicii mei, care au făcut totul pentru mine în ultimii trei ani. Diligența lor, băieții de acasă de la fabrică, sunt recunoscător față de toți.

  „Astăzi a fost grozav, am putut să ies acolo și să mă exprim, să trag de mașină așa cum am vrut. Nu există un sentiment mai bun. Nu voi spune niciodată că există un tur perfect, dar primul tur nu a fost nimic spectaculos, au fost câteva ieșiri și ceva mișcare pe partea din spate a mașinii. Ultima ieșire a început într-un mod calm, dar a devenit din ce în ce mai agresivă de-a lungul turului, până în ultimul sector.

  „Dacă mă uit înapoi, sectorul acela final a fost super pentru mine. Acolo am reușit să fac diferența. Am ieșit cu patru zecimi mai rapid. Nu este ușor să faci asta de la un tur la altul, deci sunt foarte recunoscător pentru asta.

  „Valtteri a făcut și el o treabă foarte bună și știu că și Seb a tras tare. Este un privilegiu să concurez și să lucrez cu băieții de aici.”

  Foto-credit: Mercedes-AMG  F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss