Latest Posts

Hamilton: Asta este mașina de care sunt cel mai atașat emoțional

Vizualizări: 10674

Lewis Hamilton descrie „caruselul emoțional” de care a avut parte alături de mașina sa Mercedes W09.

„A fost o sesiune de calificări emoținantă pentru mine pentru că asta este ultima oară când mă voi califica în mașina asta. Știu că voi priviți dar caruselul emoținal prin care am trecut cu mașina asta. Este probabil mașina de care sunt cel mai atașat emoțional, din toate mașinile în care am concurat.

„Nu a fost cea mai ușoară, a fost dificil uneori cu ea dar a fost un privilegiu să lucrez cu ea anul acesta.

„Sunt foarte recunoscător față de echipă și față de toți care au lucrat în a o construi. Sunt băieții mei, mecanicii mei, care au făcut totul pentru mine în ultimii trei ani. Diligența lor, băieții de acasă de la fabrică, sunt recunoscător față de toți.

„Astăzi a fost grozav, am putut să ies acolo și să mă exprim, să trag de mașină așa cum am vrut. Nu există un sentiment mai bun. Nu voi spune niciodată că există un tur perfect, dar primul tur nu a fost nimic spectaculos, au fost câteva ieșiri și ceva mișcare pe partea din spate a mașinii. Ultima ieșire a început într-un mod calm, dar a devenit din ce în ce mai agresivă de-a lungul turului, până în ultimul sector.

„Dacă mă uit înapoi, sectorul acela final a fost super pentru mine. Acolo am reușit să fac diferența. Am ieșit cu patru zecimi mai rapid. Nu este ușor să faci asta de la un tur la altul, deci sunt foarte recunoscător pentru asta.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Valtteri a făcut și el o treabă foarte bună și știu că și Seb a tras tare. Este un privilegiu să concurez și să lucrez cu băieții de aici.”

Foto-credit: Mercedes-AMG  F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss