More

  Latest Posts

  Hamilton ar putea să obțină titlul în etapa următoare

  Lewis Hamilton a luptat să revină după ce a căzut pe poziția a 3-a, în Grand Prix-ul Emilia Romagna, reușind să obțină victoria cu numărul 93. Pilotul Mercedes a pierdut lupta cu Verstappen, de la începutul cursei, în timp ce Bottas a plecat de pe pole și a rămas în frunte. Cu toate acestea, Hamilton și-a impus ritmul o dată cu oprirea adversarilor săi, la boxe, preluând și menținând, pentru a 93-a oară șefia plutonului.

  Faptul că monopostul lui Esteban Ocon a suferit probleme de natură mecanică, care au rezultat în apariția Safety Car-ului virtual, i-a livrat campionului en-titre, șansa de a schimba pneurile și de a reveni pe prima poziție în grilă.

  Bottas a pierdut timp din cauza podelei distruse și a făcut și o greșeală în timp ce se lupta cu Verstappen pentru locul 2. Pilotul olandez, a avut avantajul pentru câteva tururi, înainte să îi explodeze pneul din dreapta spate.

  La restart, după ieșirea Safety Car-ului, rezultat din incidentul lui Verstappen, Hamilton și-a păstrat poziția cu ușurință. Acesta victorie le-a adus celor de la Merceds titlul constructorilor, cu numărul 7 și îl pune pe britanic mai aproape de câștigarea unui nou campionat, poate chiar, în etapa următoare.

  Sursa: racefans.net

  Photocredit: ibctime


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss