Latest Posts

Hamilton ar putea să obțină titlul în etapa următoare

Vizualizări: 10196

Lewis Hamilton a luptat să revină după ce a căzut pe poziția a 3-a, în Grand Prix-ul Emilia Romagna, reușind să obțină victoria cu numărul 93. Pilotul Mercedes a pierdut lupta cu Verstappen, de la începutul cursei, în timp ce Bottas a plecat de pe pole și a rămas în frunte. Cu toate acestea, Hamilton și-a impus ritmul o dată cu oprirea adversarilor săi, la boxe, preluând și menținând, pentru a 93-a oară șefia plutonului.

Faptul că monopostul lui Esteban Ocon a suferit probleme de natură mecanică, care au rezultat în apariția Safety Car-ului virtual, i-a livrat campionului en-titre, șansa de a schimba pneurile și de a reveni pe prima poziție în grilă.

Bottas a pierdut timp din cauza podelei distruse și a făcut și o greșeală în timp ce se lupta cu Verstappen pentru locul 2. Pilotul olandez, a avut avantajul pentru câteva tururi, înainte să îi explodeze pneul din dreapta spate.

La restart, după ieșirea Safety Car-ului, rezultat din incidentul lui Verstappen, Hamilton și-a păstrat poziția cu ușurință. Acesta victorie le-a adus celor de la Merceds titlul constructorilor, cu numărul 7 și îl pune pe britanic mai aproape de câștigarea unui nou campionat, poate chiar, în etapa următoare.

Sursa: racefans.net
Photocredit: ibctime
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

racefans.net

Latest Posts

Don't Miss