Latest Posts

Hamilton ar putea renunța la Mercedes la jumătatea sezonului, spune Villeneuve.

Vizualizări: 17700

În timp ce fanii săi suferă alături de el pe fondul unei rare scăderi de competitivitate, nu toată lumea este nemulțumită de faptul că Lewis Hamilton are probleme în 2022.

„Ca să fiu sincer, mi-a plăcut când Max Verstappen l-a depășit”, a recunoscut Jos, tatăl campionului mondial Max Verstappen, după Imola. Dar nu a fost doar o întâmplare singulară pentru septuplul campion mondial – el se luptă chiar mai mult decât noul său coechipier George Russell cu Mercedes-ul nefericit din 2022.

„Trebuie să se întrebe de ce George Russell este mult mai rapid decât Lewis Hamilton”, a declarat fostul pilot de F1 Ralf Schumacher pentru Sky Deutschland. „Trebuie să recunoască faptul că George Russell este cel mai bun pilot la echipa Mercedes AMG F1 în acest moment. Dacă lucrurile vor continua așa în următoarele săptămâni, lucrurile vor deveni interesante și în echipă. S-ar putea să existe schimbări în ierarhie. Dar sunt departe de a spune că Lewis Hamilton a ratat momentul de a se retrage. Cu toate acestea, noile mașini le cer piloților să se adapteze puțin, iar Lewis Hamilton nu este obișnuit cu asta”.

După lupta intensă pe care echipei Red Bull Racing a dus-o anul trecut cu Mercedes AMG F1 și Lewis Hamilton, Dr. Helmut Marko nu este atât de mărinimos. „Poate că ar fi trebuit să se oprească la sfârșitul anului trecut”, a declarat consilierul echipei Red Bull Racing in vârsta de 78 de ani.

Verstappen

Cum nu a renunțat, însă, experții se întreabă acum dacă bărbatul de 37 de ani va putea face față unui sezon întreg de suferință în mașina argintie prost „porționată”. „Este o întrebare care se va pune”, a declarat campionul mondial din 1997, Jacques Villeneuve, pentru publicația olandeză Formule 1.

„Între timp, Mercedes AMG F1 trebuie să învețe cum să piardă acum. George Russell face o treabă bună în calitate de outsider, dar a învățat acest lucru la Williams Racing, în timp ce Lewis Hamilton a avut întotdeauna ceva pentru care să lupte. Nu a părut suficient de agresiv la Imola – ca și cum nici nu ar fi putut să lupte. Nu este ușor să fii șeful echipei Mercedes AMG F1 în acest moment”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„În calitate de Toto Wolff, îți alegi megastarul, băiatul de afiș, campionul care bate recorduri, cu o imagine internațională și care te costă o mega-sumă de bani? Sau dezvolți mașina pentru talentul promițător? O mare vedetă precum Lewis Hamilton este grozav dacă câștigi, dar dacă nu câștigi, reacția este mult mai mare. Un campion nu are dreptul să fie necompetitiv”.

Verstappen

„Am fost surprinși în trecut”, a conchis Villeneuve. „S-a mai întâmplat înainte ca campionii să spună uneori că s-au săturat”. În ceea ce-l privește, Lewis Hamilton dă vina direct pe mașină, insistând că Mercedes-ul W13 nu este „departe de experiența” lui McLaren din 2009, care a fost și mai slabă.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss