GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton: Am greșit când am spus cu Sirotkin a fost lipsit de respect

Vizualizări: 10989

Lewis Hamilton admite că a greșit când l-a numit pe Sergey ca „lipsit de respect” în urma incidentului din calificări.

Lewis Hamilton, de cinci ori campion mondial, și-a retras declarația în care l-a numit pe Sergey Sirotkin „lipsit de respect” în urma unui incident care ar fi putut fi mult mai grav în ce-a de-a doua sesiune de calificări din Brazilia.

Hamilton și Sirotkin au fost aproape de a fi implicați într-o coliziune, când pilotul Williams l-a ajuns din urmă pe Lewis Hamilton, care mergea încet, ambii încercând să se pregătească pentru un tur rapid.

Pilotul Mercedes inițial l-a acuzat pe Sirotkin ca fiind „lipsit de respect”, pentru o manevră pe care acesta a descris-o ca fiind „complet inutilă”, iar Sirotkin fiind de părere că Hamilton nu a făcut nimic greșit.

Hamilton între timp și-a clarificat punctul de vedere pentru incident, admițând că a fost greșit să dea vina pe Rus.

„M-am trezit de dimineață simțind că ar trebui să revizuiesc unele cuvinte pe care le-am folosit ieri.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am greșit, nu a fost o manevră lipsită de respect din partea lui Sergey, a fost o neînțelegere și sincer am încercat să mă dau din calea lui.

„Nu a mers prea bine, dar asta este și respect felul în care s-a purtat.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES