More

  Latest Posts

  Hamilton: Am greșit când am spus cu Sirotkin a fost lipsit de respect

  Lewis Hamilton admite că a greșit când l-a numit pe Sergey ca „lipsit de respect” în urma incidentului din calificări.

  Lewis Hamilton, de cinci ori campion mondial, și-a retras declarația în care l-a numit pe Sergey Sirotkin „lipsit de respect” în urma unui incident care ar fi putut fi mult mai grav în ce-a de-a doua sesiune de calificări din Brazilia.

  Hamilton și Sirotkin au fost aproape de a fi implicați într-o coliziune, când pilotul Williams l-a ajuns din urmă pe Lewis Hamilton, care mergea încet, ambii încercând să se pregătească pentru un tur rapid.

  Pilotul Mercedes inițial l-a acuzat pe Sirotkin ca fiind „lipsit de respect”, pentru o manevră pe care acesta a descris-o ca fiind „complet inutilă”, iar Sirotkin fiind de părere că Hamilton nu a făcut nimic greșit.

  Hamilton între timp și-a clarificat punctul de vedere pentru incident, admițând că a fost greșit să dea vina pe Rus.

  „M-am trezit de dimineață simțind că ar trebui să revizuiesc unele cuvinte pe care le-am folosit ieri.

  „Am greșit, nu a fost o manevră lipsită de respect din partea lui Sergey, a fost o neînțelegere și sincer am încercat să mă dau din calea lui.

  „Nu a mers prea bine, dar asta este și respect felul în care s-a purtat.”

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss