GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton – „Am foarte mult respect pentru el”, explicând comentariile despre Perez și Bottas

Hamilton
Vizualizări: 10848

Lewis Hamilton a apelat la rețelele de socializare pentru a clarifica comentariile făcute despre Sergio Perez și Valtteri Bottas după ce a terminat pe locul al doilea în Marele Premiu din Mexico City…

Britanicul a absorbit presiunea de la eroul de acasă, Perez, pentru a se menține pe locul secund la Autodromo Hermanos Rodriguez și, când a încercat să explice ritmul impresionant dintre Red Bull și Mercedes, i-a spus lui Sky: „Ritmul lor, a fost pur și simplu incredibil și nu a fost nimic ce aş fi putut face ca să lupt cu asta – și când îl ai pe Checo [Perez] pe coadă, atunci știi că mașina este rapidă.”

Unii au interpretat mesajul ca pe o insultă la adresa lui Perez, iar luni, Hamilton a lansat un mesaj pe Instagram pentru a clarifica ceea ce încerca să spună.

„Vreau doar să mă asigur că oamenii nu citesc greșit ce am spus ieri”, a spus el. „Am foarte mult respect pentru Sergio Perez și cred că face o treabă grozavă în noua sa echipă.

Hamilton - „Am foarte mult respect pentru el”, explicând comentariile despre Perez și Bottas

„S-a îmbunătățit atât de mult în acest sezon și știu cât de greu este să progresezi cu o echipă nouă, este nevoie de timp.

„Comentariul meu a fost pur și simplu că urmărirea unei alte mașini în Mexic este cel mai greu lucru din cauza rezistenței reduse pe care o avem cu toții. De aceea, există foarte puține depășiri.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cu toate acestea, a putut să urmărească atât de îndeaproape, ceea ce evidențiază cât de multă forță aerodinamică au fost capabili să suporte. Felicitări lui Checo pentru că a păstrat cursa curată.”

Hamilton a abordat, de asemenea, comentariile sale despre colegul său de echipă Mercedes, Valtteri Bottas, când a spus că finlandezul a „lăsat ușa deschisă” la începutul cursei, permițându-i lui Max Verstappen să treacă în frunte la primul viraj.

Hamilton - „Am foarte mult respect pentru el”, explicând comentariile despre Perez și Bottas

Din nou, pe Instagramul său, el a scris: „Cu toții avem zile proaste. Trăim și învățăm. Ieri am spus că Bottas a lăsat ușa deschisă și firește că oamenii vor sări la critică.

„Suntem o echipă și câștigăm și pierdem ca echipă. Nu există o singură persoană responsabilă pentru câștig sau pierdere, o facem împreună, la bine sau rău.

„Poate ne poți învinge, dar nu ne poți sparge! Hai la următoarea Valtteri, să continuăm să împingem frate.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES