Latest Posts

Hamilton – „Am dat totul, dar au fost mai rapizi”, spune după ce a pierdut în fața lui Verstappen

Vizualizări: 10865

Lewis Hamilton a fost extrem de aproape să-l prindă pe câștigătorul cursei, Max Verstappen, chiar la sfârșitul Marelui Premiu al Statelor Unite și, deși nu a reușit să smulgă victoria, multiplul campion spune că nu este nevoie de o anchetă în acest caz, recunoscând că Red Bull au fost pur și simplu prea rapizi în ziua respectivă.

După ce a început de pe locul al doilea în grilă, Hamilton a preluat conducerea de la rivalul la titlu Verstappen în primul viraj. Dar olandezul a reluat conducerea după terminarea opririlor la boxe, lăsându-l pe Hamilton să urmărească maşina Red Bull în timp ce se îndreptau spre steagul în carouri.

În cele din urmă, a terminat la doar 1.333s în spatele lui Verstappen, alunecând la 12 puncte în spatele lui în campionat.

„I-am dat tot ce aveam și au fost mai rapizi decât noi în acest weekend, indiferent de motiv”, a spus el după aceea. „Nu pot identifica de ce. Părea că aveau doar un spate mai bun, mai puţin alunecos decât noi.”

Hamilton - „Am dat totul, dar au fost mai rapizi”, spune după ce a pierdut în fața lui Verstappen

Și ceea ce a început ca o cursă pe care Hamilton părea destinat să o câștige după startul său electric, britanicul conducând astăzi mai multe tururi decât în ​​precedentele nouă curse la un loc, campionul apărător a ajuns să-și vadă speranțele dezumflate datorită ritmului superior al Red Bull, după cum a explicat el.

„Da, un început grozav, iar scopul a fost să ajung în frunte. În sfârșit, am avut un început bun – nu am avut un start la fel de bun de mult timp – și am fost foarte mulțumit de el”, a spus Hamilton, „și am vrut să rămân curat și să ies înainte și să mă țin de el.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

M-am simțit bine la momentul respectiv; M-am gândit: „Acesta este pasul unu și, așa cum am spus, au fost prea rapizi.”

Așteptând cu nerăbdare următoarele curse din Mexic și Brazilia, Hamilton a spus că Mercedes s-ar putea foarte bine să fie în dezavantaj în comparație cu Red Bull.

„Nu știu ce am fi putut face altfel azi. Va trebui să mă așez și să vorbesc cu echipa după aceea – cred că echipa a făcut o treabă grozavă astăzi și au fost cei mai buni… Mergem pe următoarele două piste, care sunt circuite foarte puternice pentru Red Bull – așa că va fi greu, cu siguranță”, a spus el la Austin.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss