More

  Latest Posts

  Hamilton admite că a fost grijuliu în atacul asupra lui Verstappen având în vedere titlul mondial

  Hamilton concede că a fost grijuliu în atacul asupra lui Max Verstappen spre sfârșitul cursei din Austin, fiind cu un ochi la lupta pentru titlul de campion mondial F1.

  Pilotul Mercedes a rata prima oportunitate de a încheia un al cinci-lea istoric ittlu mondial, terminând pe trei într-o cursă frenetică în Statele Unite, dar și-a extins avantajul față de Sebastian Vettel la 70 de puncte, cu un maximum de 75 de puncte rămase la bătaie, ceea ce înseamnă că singura șansă rămasă pentru Vettel de a deveni campion ar fi ca pilotul Britanic să abandoneze sau să ia mai puțin de 5 puncte la ultimele trei curse rămase.

  Cu toate că Hamilton a fost dezamăgit de performanța mașinii și de deciziile strategice, acesta a optat să fie „foarte, foarte grijuliu” în lupta pentru poziția a doua, la doar 3 tururi de la finalul cursei contra lui Max.

  „Încercam să câștig cursa, dar fiind conștient că cei doi piloți de lângă mine nu se luptă la campionat, a trebuit să fiu foarte, foarte grijuliu în încercarea de a îi depăși, campionatele nu se câștigă luptând când nu trebuie și făcând greșeli aiurea. I-am acordat prea mult spațiu lui Max, dar asta doar ca să fiu sigur că nu ne lovim în caz că acesta are parte de subvirare sau este agresiv.

  „Dacă eram eu și Seb, aș fi fost mult mai agresiv și as fi oferit mult mai puțin spațiu, pentru că amândoi am fi fost în lupta pentru campionat, dar în acest caz nu a fost nevoie. Cheia a fost ca eu să termin înaintea lui Seb, iar pentru mine nu contează când câștig campionatul atât timp cât il câștig. Ideal, vrei să câștigi cursa, dar astăzi nu a fost plăcut să termin pe trei, dar mașina nu a fost perfectă.” spune Hamilton după cursă.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss