GP24 Media

LATEST POSTS

Hamilton admite că a fost grijuliu în atacul asupra lui Verstappen având în vedere titlul mondial

Vizualizări: 10727

Hamilton concede că a fost grijuliu în atacul asupra lui Max Verstappen spre sfârșitul cursei din Austin, fiind cu un ochi la lupta pentru titlul de campion mondial F1.

Pilotul Mercedes a rata prima oportunitate de a încheia un al cinci-lea istoric ittlu mondial, terminând pe trei într-o cursă frenetică în Statele Unite, dar și-a extins avantajul față de Sebastian Vettel la 70 de puncte, cu un maximum de 75 de puncte rămase la bătaie, ceea ce înseamnă că singura șansă rămasă pentru Vettel de a deveni campion ar fi ca pilotul Britanic să abandoneze sau să ia mai puțin de 5 puncte la ultimele trei curse rămase.

Cu toate că Hamilton a fost dezamăgit de performanța mașinii și de deciziile strategice, acesta a optat să fie „foarte, foarte grijuliu” în lupta pentru poziția a doua, la doar 3 tururi de la finalul cursei contra lui Max.

„Încercam să câștig cursa, dar fiind conștient că cei doi piloți de lângă mine nu se luptă la campionat, a trebuit să fiu foarte, foarte grijuliu în încercarea de a îi depăși, campionatele nu se câștigă luptând când nu trebuie și făcând greșeli aiurea. I-am acordat prea mult spațiu lui Max, dar asta doar ca să fiu sigur că nu ne lovim în caz că acesta are parte de subvirare sau este agresiv.

„Dacă eram eu și Seb, aș fi fost mult mai agresiv și as fi oferit mult mai puțin spațiu, pentru că amândoi am fi fost în lupta pentru campionat, dar în acest caz nu a fost nevoie. Cheia a fost ca eu să termin înaintea lui Seb, iar pentru mine nu contează când câștig campionatul atât timp cât il câștig. Ideal, vrei să câștigi cursa, dar astăzi nu a fost plăcut să termin pe trei, dar mașina nu a fost perfectă.” spune Hamilton după cursă.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES