Latest Posts

Hamilton a fost penalizat cu cinci locuri pe grilă după ce a luat un nou motor Mercedes în Brazilia

Vizualizări: 11640

Lewis Hamilton a fost lovit cu o penalizare de cinci locuri pe grilă pentru Marele Premiu din Sao Paulo din Brazilia, după ce a luat un nou motor Mercedes cu combustie internă pentru cursa din acest weekend.

Hamilton a primit o penalizare de 10 locuri pe grilă pentru un nou ICE în Turcia dar, după ce colegul de echipă Valtteri Bottas a primit o a treia penalizare pentru motor în patru GP-uri în Statele Unite, au apărut întrebări cu privire la fiabilitatea unității de putere a Mercedes și s-a vorbit mult despre schimbarea unităţii lui Hamilton.

Aici, în Interlagos, s-a confirmat că Hamilton va lua într-adevăr al cincilea ICE al sezonului, o decizie a Silver Arrows care îi va reduce cinci locuri pe grilă pentru cursa de duminică – dar nu îi va afecta poziția de start în F1 Sprint sâmbătă seara.

Comisarii și-au confirmat penalty-ul la jumătatea primului antrenament la Sao Paulo, la puțin peste jumătate de oră după ce a fost dezvăluit că a instalat noua unitate.

Asta îl lasă pe Hamilton cu o luptă dificilă, deoarece se află la 19 puncte în spatele rivalului la titlu Max Verstappen în Brazilia.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

După prima sesiune de antrenamente, șeful Mercedes, Toto Wolff, a spus că au schimbat unitatea pentru că au observat o scădere treptată a performanței, mai degrabă decât pentru că a existat o defecțiune.

„Simțim că putem obține mai multe puncte [prin schimbarea ICE din Brazilia]”, a spus el. „Avem o degradare la motor care până la sfârșitul sezonului va continua să scadă în putere și încă nu ne-am dat seama de ce se întâmplă asta.

„Fără a intra în detalii, fiecare motor se degradează și am văzut că în ultimii ani, peste 1.000 de kilometri, există o anumită cantitate de kilowați pe care motorul o pierde.

Iar al nostru pur și simplu se degradează mult mai mult decât în ​​media din anii trecuţi și care crește de la weekend la weekend.

„Dacă păstrăm motorul, cu siguranță nu vom fi competitivi în Arabia Saudită și Abu Dhabi”.

Wolff a confirmat că Hamilton a rămas acum cu două motoare, dar a spus că nu se așteaptă ca echipa să fie nevoită să mai efectueze o penalizare înainte de sfârșitul anului – și spune că este încrezător că Hamilton va putea intra în luptă în Marele Premiu de duminică.

„Da, cu siguranță. Cred că avem viteză bună în linie dreaptă, am văzut asta astăzi, așa că asta ne oferă un pic de potențial, dar aș prefera să încep chiar din partea din față a cursei decât să trebuiască să ajung din urmă. Nu am putut depăși McLaren-ul în Mexic. Sunt fericit că au un motor grozav, dar nu ne-a ajutat în Mexic.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1

Latest Posts

Don't Miss