More

  Latest Posts

  Hamilton a fost chemat la comisari pentru presupusa încălcare a regulilor de steag galben în FP3

  Lewis Hamilton de la Mercedes a continuat să-şi expună ritmul puternic în acest weekend, luând locul al doilea în FP3, în spatele singurului rival la titlu, Max Verstappen.

  Dar au existat îngrijorări pentru multiplul campion mondial înainte de calificări, deoarece a fost chemat să apară în fața comisorilor cu o oră înainte de sesiunea crucială de seară pentru o presupusă nerespectare a steagurilor galbene în timpul antrenamentelor libere 3.

  Hamilton le-a provocat mai târziu probleme și lui Pierre Gasly și Nikita Mazepin, pilotul Mercedes a fost prins atunci când ambii piloți erau în tururi rapide, în timp ce era într-o perioadă de răcire – directorul de curse FIA, Michael Masi, spunând că incidentul cu Mazepin a fost „deloc grozav”, și că a vorbit cu Mercedes despre asta. Cu toate acestea, nu a fost luată nicio acțiune oficială cu privire la aceste incidente.

  Dacă va fi găsit vinovat de o încălcare a steagurilor galben, Hamilton ar putea primi o penalizare pe grilă pentru cursa de duminică – un rezultat potențial critic, Hamilton cu opt puncte în spatele lui Verstappen și cu olandezul capabil să câștige titlul în acest weekend.

  Hamilton

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss