Latest Posts

Hakkinen: Hamilton ar putea fi “iritat” de dinamica lui Russell.

Vizualizări: 26400

După perioada turbulentă în care Nico Rosberg și Lewis Hamilton au fost împreună la Mercedes AMG F1, sosirea lui Valtteri Bottas pentru 2017, care l-a înlocuit pe campionul mondial din 2016, Nico Rosberg, în urma retragerii acestuia, a readus calmul la Săgețile Argintii și a reparat atmosfera dintre echipe.

Deși Valtteri Bottas nu a reușit niciodată să ridice o provocare la titlu împotriva lui Lewis Hamilton, el a ajutat totuși, pe lângă faptul că a menținut totul în armonie, Mercedes AMG F1 să cucerească cu succes toate cele cinci titluri la constructori puse în joc în perioada în care a lucrat la echipă.

Hamilton

Lewis Hamilton l-a descris pe Valtteri Bottas ca fiind cel mai bun coechipier pe care l-a avut, dar acest lucru nu a împiedicat echipa Mercedes AMG F1 să îi dea girul pentru campania din 2022, în detrimentul lui Valtteri Bottas, starului lor de perspectivă George Russell. După o cursă din acest sezon, nu au existat încă focuri de artificii între cele două perechi britanice, deși, în acest sens, a ajutat faptul că echipa Mercedes AMG F1 nu a fost un concurent pentru pole sau pentru victorie în Bahrain.

Așadar, în funcție de cum se va desfășura acest sezon și de dinamica dintre Lewis Hamilton și George Russell, Mika Hakkinen îl poate vedea pe Lewis Hamilton devenind oarecum incomod. „Cred și știu din experiența mea că Lewis Hamilton este relativ sensibil”, a declarat Mika Hakkinen într-un videoclip pentru canalul Unibet de pe YouTube.

„Este o persoană sensibilă. Când Valtteri Bottas era coechipierul lui Lewis Hamilton, munca în echipă era perfectă. Acum, sprijinul pe care îl va primi din partea lui George Russell… Lucrul în echipă s-ar putea pierde. Acolo Lewis Hamilton poate deveni iritat”.

YouTube video

În timp ce Lewis Hamilton a rămas fără performanțe în W13 pentru a concura pentru victoria din Bahrain, nu același lucru a fost valabil și pentru rivalul său la titlu din 2021 și campionul mondial în exercițiu, Max Verstappen. Pilotul de la Red Bull Racing a jucat rolul său într-o luptă palpitantă cu Charles Leclerc de la Scuderia Ferrari pentru poziția de lider după primele lor opriri la boxe.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

După ce a câștigat acolo, Charles Leclerc a continuat să controleze cursa și să revendice victoria, Max Verstappen fiind nevoit să se retragă de la P2 în ultimele etape din cauza unei presupuse probleme la pompa de combustibil. Mika Hakkinen se așteaptă ca Max Verstappen să se dezvolte în acest sezon, acum că presiunea câștigării primului său titlu mondial de Formula 1 a fost eliminată.

De fapt, Mika Hakkinen a declarat că, din experiența sa, faptul că are un titlu în geantă îi dă pilotului un impuls de două zecimi în ceea ce privește performanța. „Sunt sigur că va fi mai rapid ca niciodată, știu din experiența mea că un titlu este cu aproximativ două zecimi pe tur mai rapid”, a declarat campionul mondial din 1998 și 1999.

Hamilton

„Este incredibil, dar te face mai încrezător. Conducerea devine mai precisă. Nu mai mergi doar la viteză maximă, ci știi și ce înseamnă un tur bun. Cred că Max Verstappen este foarte capabil de asta. Dar întrebarea este cât de mult risc își va asuma? Vom vedea cât de mult risc este dispus să își asume”.

Max Verstappen nu este singurul pilot al echipei Red Bull Racing cu ambiții de titlu în 2022, deoarece și coechipierul său Sergio Perez a pus ochii pe acest premiu. Cu toate acestea, deși a precizat că nu vrea să sune ca și cum „nu îl respect”, Mika Hakkinen nu crede, în cele din urmă, că Sergio Perez „are șanse să devină campion mondial”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Unibet - Mika Hakkinen
Photocredit: Getty Images
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Unibet - Mika Hakkinen

Latest Posts

Don't Miss