More

  Latest Posts

  Hakkinen compară rivalitatea lui Hamilton și Verstappen cu cea dintre Senna și Prost

  Disputa dintre Lewis Hamilton și Max Verstappen din Bahrain ține capul de afiș de câteva zile în lumea motorsportului. Cel mai recent nume care a comentat pe seama duelului dintre cei doi a fost Mika Hakkinen.

  În rubrica ținută de Mika Hakkinen pe site-ul Unibet, campionul mondial din 1998 și 1999 a scris despre duelul dintre Lewis Hamilton și Max Verstappen. Fostul pilot McLaren a comparat rivalitatea dintre cei doi cu cea purtată între Ayrton Senna și Alain Prost la sfârșitul anilor ’80 și începutul anilor ’90.

  “Duelul dintre Lewis și Max pentru victoria din Bahrain mi-a reamintit de bătăliile mele cu Michael Schumacher, dar și de cele ale lui Ayrton Senna cu Alain Prost de pe vremea când erau coechipieri la McLaren.” a scris Hakkinen în blogul său de pe Unibet.

  Finlandezul consideră că Mercedes va trebui să-și ridice nivelul. El a afirmat că Red Bull Racing este acum cea mai rapidă mașină de pe grilă. “Mercedes trebuie să învețe cum să răspundă provocării ridicate anul acesta de către cei de la Red Bull Racing.” a continuat pilotul finlandez.

  “Știam încă din testele din Bahrain că Red Bull și Honda au dezvoltat o mașină fantastică pentru acest sezon. Chiar și așa, suspectam că Mercedes vor fi din nou în frunte, mai ales că așa a fost situația din 2014 încoace. Honda a avut mult curaj când a adus noul motor.” a concluzionat Mika Hakkinen.

  Mika Hakkinen a câștigat două titluri mondiale de-a lungul carierei, în 1998 și 1999, ambele alături de McLaren. Următoarea întâlnire cu Hamilton și Verstappen va avea loc pe 18 aprilie, cu ocazia GP-ului de la Imola.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Unibet - Hakkinen Blog

  Photocredit: Mercedes AMG F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss