GP24 Media

LATEST POSTS

Haine noi pentru Porsche marca Hugo Boss

Vizualizări: 20681

Marca din Stuttgart/Zuffenhausen a anunțat oficial în decursul zilei de astăzi încheierea unui parteneriat cu producătorul de îmbrăcăminte, și nu numai, Hugo Boss. Colaborarea se va întinde pe mai mulți ani, Hugo Boss îmbrăcând începând cu sezonul 2019 întreagă divizie motorsport de uzină a celor de la Porsche. Aceștia vor furniza un pachet întreg de costumații incluzând atât combinezoanele piloților cât și haine pentru mecanici, ingineri etc.

În afară de programele de uzină din FIA WEC și IMSA WeatherTech Sportscar Championship, începând de la anul cei de la Porsche se vor angrena și în Formula, competiție tot mai populară cu fiecare sezon care trece. Cu acest nou parteneriat pe rol sunt șanse mari să vedem de la anul și o schimbare de stil și culori ale diviziei de uzină, stilul actul fiind introdus în 2017 și simbolizând “scutul Porsche”.

Sursa: Porsche Motorsport
Photocredit: Porsche Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES