GP24 Media

LATEST POSTS

Haas va renunța la marca Uralkali pentru ultima zi de teste din Barcelona

Haas
Vizualizări: 12099

Haas va finaliza ultima zi a testelor de pre-sezon de Formula 1 într-o culoare albă simplă, eliminându-și marca Uralkali după ce forțele ruse au început o invazie a Ucrainei.

Rusia a început joi un asalt militar major asupra Ucrainei, după luni de tensiuni tot mai mari, care au dus la condamnarea în întreaga lume. Sefii F1 vor avea o intalnire joi seara la Barcelona pentru a discuta planurile pentru Marele Premiu al Rusiei din septembrie, cu Sebastian Vettel declarand joi mai devreme că nu va concura acolo. Echipa Haas, deținută de americani, se bucură de sponsorizarea de titlu de la compania rusă Uralkali și îl are pe pilotul rus Nikita Mazepin într-una dintre mașinile sale. În mod obișnuit, folosește un colorit roșu, alb și albastru care seamănă pe alocuri cu steagul Rusiei.

Haas F1

Însă echipa a emis o declarație joi în care spune că va finaliza ultima zi de teste la Barcelona fără marca Uralkali, având o culoare albă simplă. „Echipa Haas F1 își va prezenta VF-22 într-o culoare albă simplă, fără marca Uralkali, pentru a treia și ultima zi de alergare pe circuitul de la Barcelona-Catalunya vineri, 25 februarie”, a spus echipa. „Nikita Mazepin va conduce conform planului în sesiunea de dimineață, iar Mick Schumacher va prelua conducerea după-amiaza. „Nu se vor face alte comentarii în acest moment cu privire la acordurile cu partenerii de echipă.”

Haas a emis declarația folosind vechea sa siglă care nu prezintă Uralkali în numele echipei sale. La începutul zilei, atât Mazepin, cât și directorul echipei Gunther Steiner și-au anulat angajamentele de presă. Marele Premiu al Rusiei este programat să aibă loc la Sochi pe 25 septembrie. Se anticipează că mâine UEFA va anunța că retrage Sankt Petersburg ca și finală a Ligii Campionilor, în timp ce există îndoieli cu privire la meciurile de calificare la Cupa Mondială care sunt programate să aibă loc în Rusia în viitorul apropiat.

F1 concurează în Rusia din 2014, președintele Vladimir Putin apărând la unele dintre edițiile anterioare ale evenimentelor pentru a prezenta trofee pe podium. Vettel a spus în conferința de presă de astăzi că, deși Asociația Piloților de Grand Prix nu a discutat încă problema, mintea sa a fost hotărâtă cu privire la cursele de la Sochi. „Părerea mea este că nu ar trebui să merg, nu voi merge, cred că este greșit să concurez în acea țară”, a spus Vettel.

„Îmi pare rău pentru oameni, oameni nevinovați care își pierd viața, sunt uciși din motive stupide sub o conducere foarte ciudată și nebună. „Sunt sigur că este ceva despre care vom vorbi, dar așa cum am spus ca GPDA, nu ne-am reunit încă. „Dar personal sunt doar șocat și trist să văd ce se întâmplă. Vom vedea în continuare, dar decizia mea este deja luată.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES