More

  Latest Posts

  Haas va dezvălui modelul F1 2022 vinerea aceasta

  Haas își va dezvălui modelul de Formula 1 pentru 2022 vinerea aceasta.

  Haas și Williams au fost singurele echipe care nu au anunțat încă vreun plan de lansare pentru 2022, dar ținuta americană a anunțat acum că imaginea sa va fi dezvăluită mâine (4 februarie). Echipa a confirmat știrea prin Twitter, stabilind o oră planificată de dezvăluire pentru 11:00 GMT.

  Haas și-a dezvăluit în mod tradițional noua imagine înainte de începerea fiecărui sezon prin randări, înainte de a prezenta mașina completă la începutul testelor de iarnă. Mașina Haas VF-22 își va finaliza prima rulare extinsă la începutul testelor de pre-sezon de la Barcelona, ​​care au loc în perioada 23-25 ​​februarie. Piloții Mick Schumacher și Nikita Mazepin vor finaliza apoi alte trei zile de teste în Bahrain la jumătatea lunii martie, cu o săptămână înainte ca pista de la Sakhir să găzduiască cursa de deschidere a sezonului.

  Haas a adoptat o nouă schemă de culori roșu, alb și albastru în 2021, după sosirea lui Mazepin și a susținătorului său principal, Uralkali, ca noul sponsor principal. Haas va intra în noul sezon dornic să revină după un 2021 dificil, în care nu a reușit să înscrie niciun punct și a căzut până la capătul campionatului constructorilor. Echipa se așteptase să se lupte anul trecut după ce a optat împotriva dezvoltării mașinii sale pentru a se concentra pe deplin pe noile reglementări tehnice pentru 2022.

  Revizuirea majoră a regulamentului are potențialul de a zdruncina ordinea grilei, dându-i echipei Haas speranța de a face un pas înainte și de a reveni la vechea sa formă de punctare. „Dacă am fi continuat cu aceste reglementări, este foarte dificil să ajungem din urmă”, a declarat șeful echipei Gunther Steiner la sfârșitul sezonului 2021. „Așa că cel puțin începem de la un teren aproape egal. Echipele mari vor avea mereu mai mult elan, mai ales la începutul plafonului bugetar cu resursele pe care le aveau înainte.

  „Dar nivelăm puțin totul și, cel puțin, dacă ai plecat puțin de la început, ai șansa să te atingă din urmă pentru că am început împreună. “Chiar dacă rămâneți în urmă, sunteți doar puțin în urmă și nu cu un an în urmă în dezvoltare. Cred că ar trebui să fie un avantaj. Sper că vom putea ieși decent. Și apoi să construim pe asta.”

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss