GP24 Media

LATEST POSTS

Haas va avea propria clădire în cadrul fabricii Ferrari, de la Maranello

Vizualizări: 14329

Directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto a confirmat zvonurile care spuneau că mai mulți ingineri ai Scuderiei se vor ocupa de dezvoltarea monopostului Haas din 2021, la Maranello.

Când s-a aflat că designer-ul de șasiuri Simone Resta se va muta la Haas, alături de Mick Schumacher, anumite surse au sugerat că acesta va rămâne probabil pe lângă fabrică. Acum și Binotto confirmă ideea.

„Acești oameni vor lucra la Maranello, într-o clădire complet diferită față de cea care se ocupă de echipa Ferrari. De asemenea nu vor avea acces la clădirea destinată Scuderiei. Sunt complet separați unii de ceilalți.”

Mattia Binotto declară insistent că Haas va rămâne doar un „client”, dar recunoaște că cele două echipe vor fi mai apropiate, începând cu 2021.

„Unii dintre oamenii noștri li se vor alătura lor”, a spus italianul. „Cred că este o oportunitate importantă pentru Haas deoarece le oferă avantaje organizatorice și tehnice. De asemenea, aveam nevoie ca unii oameni să plece, pentru a reduce din personal, conform limitei bugetare impuse.”

Binotto spune că Ferrari și Haas vor rămâne complet independente una față de cealaltă: „Nu este o echipă junioară legată de noi așa că nu vom face schimb de informații, în afara celor permise de regulament. Dar pentru că trebuie să reducem personalul, sunt foarte fericit că băieții noștri pot merge la Haas și nu sunt disponibili pentru alte echipe. Așa privim această colaborare.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES