Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Haas va avea propria clădire în cadrul fabricii Ferrari, de la Maranello

  Directorul echipei Ferrari, Mattia Binotto a confirmat zvonurile care spuneau că mai mulți ingineri ai Scuderiei se vor ocupa de dezvoltarea monopostului Haas din 2021, la Maranello.

  Când s-a aflat că designer-ul de șasiuri Simone Resta se va muta la Haas, alături de Mick Schumacher, anumite surse au sugerat că acesta va rămâne probabil pe lângă fabrică. Acum și Binotto confirmă ideea.

  „Acești oameni vor lucra la Maranello, într-o clădire complet diferită față de cea care se ocupă de echipa Ferrari. De asemenea nu vor avea acces la clădirea destinată Scuderiei. Sunt complet separați unii de ceilalți.”

  Mattia Binotto declară insistent că Haas va rămâne doar un „client”, dar recunoaște că cele două echipe vor fi mai apropiate, începând cu 2021.

  „Unii dintre oamenii noștri li se vor alătura lor”, a spus italianul. „Cred că este o oportunitate importantă pentru Haas deoarece le oferă avantaje organizatorice și tehnice. De asemenea, aveam nevoie ca unii oameni să plece, pentru a reduce din personal, conform limitei bugetare impuse.”

  Binotto spune că Ferrari și Haas vor rămâne complet independente una față de cealaltă: „Nu este o echipă junioară legată de noi așa că nu vom face schimb de informații, în afara celor permise de regulament. Dar pentru că trebuie să reducem personalul, sunt foarte fericit că băieții noștri pot merge la Haas și nu sunt disponibili pentru alte echipe. Așa privim această colaborare.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Ana Danila

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss

  Ana Danila