More

  Latest Posts

  Haas speră ca succesul din Q2 al lui Schumacher să se repete pentru consolidarea încrederii înaintea cursei de acasă

  Apariția lui Schumacher în Q2-ul din Turcia a avut un impact profund asupra echipei Haas, potrivit directorului echipei lor, Guenther Steiner, care a spus că speră la mai mult succes în calificări înainte de cursa de acasă a echipei.

  Schumacher s-a calificat cel mai bine din carieră în P14 cu cea de-a doua apariție a sezonului în Q2-ul din Turcia, dar a renunțat lapoziţie datorită contactului cu Fernando Alonso în cursă.

  Însă în acest sezon, până acum fără puncte pentru Haas, care a făcut sacrificii pentru a se pregăti pentru noua eră F1 care începe în 2022, realizarea lui Schumacher a avut un impact mare, potrivit lui Steiner.

  „Am fost, în mod evident, fericit pentru Mick că a reușit, dar şi pentru întreaga echipă, deoarece am avut foarte puține momente importante pe traseu, iar faptul că avem așa ceva vă asigură că putem să o facem – că putem executa din nou mişcarea când vom avea ocazia”, a explicat el.

  “Cred că acest lucru va avea un impact în următoarele curse pentru echipă, deoarece au primit o parte din încrederea că au pierdut puțin peste an și sperăm că vom mai putea avea un astfel de moment în 2021”.

  Haas

  F1 revine în circuitul favorit al fanilor după un an de deplasare, dar atât Schumacher, cât și coechipierul său, Nikita Mazepin, își vor face debutul în F1, iar Schumacher a explicat de ce este „mult mai mult” decât o cursă acasă pentru Haas.

  „Este cursa noastră de acasă, așa că, evident, sunt încântat de asta, dar este mult mai mult decât atât”, a spus el. „Îmi plac Austin și SUA. Este special și este ceva în care Formula 1 nu este încă la fel de mare, dar suntem pe punctul de a deveni foarte mari, mai ales datorită seriei Drive To Survive.

  „Aștept cu nerăbdare acest lucru, deoarece este un spectacol grozav, mereu se întâmplă atât de multe și sincer, sunt foarte entuziasmat să mă întorc în Statele Unite”, a spus Schumacher.

  Steiner a adăugat: „Austin ca oraș și, de asemenea, ca pistă de curse, este doar un loc bun și după ce am pierdut anul trecut, cred că întreaga Formula 1 este fericită să se întoarcă la Austin și îl așteptăm cu nerăbdare.

  Am făcut câteva lucruri cu NASCAR acolo, deoarece Gene [proprietarul echipei Haas] deține, de asemenea, o echipă NASCAR – Stewart-Haas Racing – care a fost un mare succes, deoarece Romain [Grosjean] și Kevin [Magnussen] conduc acea mașină cu Tony Stewart, care este o legendă. Deci, una peste alta, sunt foarte fericit să merg acolo.”

  Nu doar Haas, ci şi McLaren se pregătesc să se întoarcă la COTA, pilotul lor Daniel Ricciardo urmând în sfârșit să conducă într-o mașină de stoc Dale Earnhardt Sr în acest weekend.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss