Latest Posts

Haas și-a prezentat noul monopost pentru 2021

Vizualizări: 11006

La fel ca și celelalte echipe care au lansat monoposturi până acum, Haas și-a dezvăluit noul challenger pentru 2021, într-un cadru restrâns, în online. Pentru noul sezon, echipa americană va miza pe serviciile lui Mick Schumacher și Nikita Mazepin.

Haas a devenit astfel cea de-a opta echipă care și-a prezentat monopostul pentru 2021. Echipa americană a făcut modificări substanțiale pentru noul sezon. Dacă vreme de patru sezoane, Haas a mizat pe Kevin Magnussen și Romain Grosjean, pentru noua stagiune, ei vor miza pe serviciile lui Mick Schumacher și Nikita Mazepin, doi debutanți în Formula 1.

Numele lui Mick Schumacher a fost pomenit des în ultima vreme. Fiul lui Michael Schumacher a impresionat în ultimii ani lumea motorsportului, prin titlurile obținute în Formula 3 europeană, în 2018 și Formula 2, în 2020. Tânărul pilot german face parte de asemenea din academia Ferrari.

De cealaltă parte, alegerea lui Nikita Mazepin a stârnit multe controverse în rândul fanilor Formulei 1. Pilotul rus a fost implicat într-un scandal foarte controversat după ce a apărut în presezon un video cu Mazepin alături de o femeie în ipostaze indecente. Până la urmă, Haas a păstrat sprijinul pentru pilotul rus.

De asemenea, pe lângă schimbările de piloți făcute între sezoane, Haas a anunțat și un nou sponsor principal pentru 2021. Uralkali, o companie rusească implicată în domeniul fertilizărilor, va fi alături de echipa americană în acest sezon.

Noii piloți Haas vor debuta în mod oficial cu prilejul testelor de săptămâna viitoare din Bahrain, organizate între 12-14 martie. Prima întâlnire cu noul monopost într-un grand prix va avea loc la sfârșitul lunii, cu ocazia primei etapei, organizate tot în Bahrain, între 26-28 martie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Haas F1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss