More

  Latest Posts

  Haas și-a prezentat noul monopost pentru 2021

  La fel ca și celelalte echipe care au lansat monoposturi până acum, Haas și-a dezvăluit noul challenger pentru 2021, într-un cadru restrâns, în online. Pentru noul sezon, echipa americană va miza pe serviciile lui Mick Schumacher și Nikita Mazepin.

  Haas a devenit astfel cea de-a opta echipă care și-a prezentat monopostul pentru 2021. Echipa americană a făcut modificări substanțiale pentru noul sezon. Dacă vreme de patru sezoane, Haas a mizat pe Kevin Magnussen și Romain Grosjean, pentru noua stagiune, ei vor miza pe serviciile lui Mick Schumacher și Nikita Mazepin, doi debutanți în Formula 1.

  Numele lui Mick Schumacher a fost pomenit des în ultima vreme. Fiul lui Michael Schumacher a impresionat în ultimii ani lumea motorsportului, prin titlurile obținute în Formula 3 europeană, în 2018 și Formula 2, în 2020. Tânărul pilot german face parte de asemenea din academia Ferrari.

  De cealaltă parte, alegerea lui Nikita Mazepin a stârnit multe controverse în rândul fanilor Formulei 1. Pilotul rus a fost implicat într-un scandal foarte controversat după ce a apărut în presezon un video cu Mazepin alături de o femeie în ipostaze indecente. Până la urmă, Haas a păstrat sprijinul pentru pilotul rus.

  De asemenea, pe lângă schimbările de piloți făcute între sezoane, Haas a anunțat și un nou sponsor principal pentru 2021. Uralkali, o companie rusească implicată în domeniul fertilizărilor, va fi alături de echipa americană în acest sezon.

  Noii piloți Haas vor debuta în mod oficial cu prilejul testelor de săptămâna viitoare din Bahrain, organizate între 12-14 martie. Prima întâlnire cu noul monopost într-un grand prix va avea loc la sfârșitul lunii, cu ocazia primei etapei, organizate tot în Bahrain, între 26-28 martie.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Haas F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss