Latest Posts

Haas nu va continua colaborarea cu Magnussen și Grosjean în 2021

Vizualizări: 10731

Haas nu va colabora cu actualii piloți, Kevin Magnussen și Romain Grosjean, începând cu 2021, spun câteva surse de încredere. Zvonurile există de câteva săptămâni, iar acum devin realitate. Managerii echipei au spus că cei doi nu mai sunt doriți în echipă și că, o declarație oficială va apărea în curând.

Nu se știe cu siguranță cine va ocupa locurile vacante, totuși mai mulți piloți sunt pe piață și ar putea avea șansa de a face parte din formația americană. Este clar că această criză provocată de Coronavirus, a lovit și echipa lui Gene Haas destul de puternic, și ar avea nevoie de un pilot cu bani.

Se crede că Nikita Mazepin (21 de ani), este printre candidații favoriți, deoarece are un pachet impresionant de sponsorizare de la tatăl său (Uralkali group). Deocamdată acesta se află pe locul 6 în F2, ceea ce înseamnă că se poate califica pentru o Super Licență.

Directorul echipei, Gunther Steiner, nu a negat în niciun fel posibilitatea de a avea doi debutanți în 2021. Dar asta nu înseamnă că Sergio Perez sau Nico Hulkenberg, nu ar putea găsi un loc.

Romain Grosjean este asociat în proiectul Le Mans Hypercar al celor de la Peugeot, dar deocamdată se pare că se luptă pentru un loc în Formula E.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss