More

  Latest Posts

  Haas nu va continua colaborarea cu Magnussen și Grosjean în 2021

  Haas nu va colabora cu actualii piloți, Kevin Magnussen și Romain Grosjean, începând cu 2021, spun câteva surse de încredere. Zvonurile există de câteva săptămâni, iar acum devin realitate. Managerii echipei au spus că cei doi nu mai sunt doriți în echipă și că, o declarație oficială va apărea în curând.

  Nu se știe cu siguranță cine va ocupa locurile vacante, totuși mai mulți piloți sunt pe piață și ar putea avea șansa de a face parte din formația americană. Este clar că această criză provocată de Coronavirus, a lovit și echipa lui Gene Haas destul de puternic, și ar avea nevoie de un pilot cu bani.

  Se crede că Nikita Mazepin (21 de ani), este printre candidații favoriți, deoarece are un pachet impresionant de sponsorizare de la tatăl său (Uralkali group). Deocamdată acesta se află pe locul 6 în F2, ceea ce înseamnă că se poate califica pentru o Super Licență.

  Directorul echipei, Gunther Steiner, nu a negat în niciun fel posibilitatea de a avea doi debutanți în 2021. Dar asta nu înseamnă că Sergio Perez sau Nico Hulkenberg, nu ar putea găsi un loc.

  Romain Grosjean este asociat în proiectul Le Mans Hypercar al celor de la Peugeot, dar deocamdată se pare că se luptă pentru un loc în Formula E.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss