GP24 Media

LATEST POSTS

Haas îl păstrează pe brazilianul Pietro Fittipaldi ca pilot de teste și rezervă pentru 2022

Haas
Vizualizări: 22376

Pilotul brazilian Pietro Fittipaldi își va continua rolul de pilot de teste și rezervă la Haas pentru al treilea an consecutiv…

Tânărul în vârstă de 25 de ani, nepotul multiplului campion mondial de F1 Emerson, l-a înlocuit pe accidentatul Romain Grosjean la două Mari Premii anul trecut și a participat la majoritatea Marilor Premii pentru Haas în ultimii doi ani.

„A fost o decizie foarte simplă pentru noi – să-l păstrăm pe Pietro ca pilot oficial de teste și rezervă”, a spus directorul echipei Guenther Steiner.

„Pietro cunoaște foarte bine funcționarea interioară a echipei noastre, fiind alături de noi de atâta vreme.

„Ne-a dovedit anul trecut că a fost gata să avanseze și să conducă atunci când este necesar și, evident, prezența lui în echipă anul acesta a adus și continuitate.

„Suntem încântați să ne continuăm relația și așteptăm cu nerăbdare să-l avem din nou la bord în 2022.”

Fittipaldi a adăugat: „Sunt în mod natural foarte fericit și entuziasmat de oportunitatea de a-mi continua asocierea cu Haas.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Sunt cu echipa de câteva sezoane și mă simt foarte mult ca în familie. Am învățat multe în timpul meu și sper să pot contribui în continuare cu introducerea noii generații de mașini de Formula 1 în 2022.

„Va fi interesant să văd ce urmează cu noul pachet și, evident, sunt la fel de dornic ca restul echipei să văd ce va realiza VF-22 pe pistă.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES