Latest Posts

Haas F1: Schumacher a fost izolat de „tulburările” provocate de outsideri.

Vizualizări: 11595

Șeful echipei Haas F1, Guenther Steiner, crede că îmbunătățirea formei lui Mick Schumacher a fost ajutată de faptul că echipa a eliminat „neliniștea” provocată de părți externe.

Problemele și accidentările din primele sezoane ale lui Mick Schumacher i-au determinat pe unii să se întrebe despre viitorul său în F1 și dacă echipa Haas F1 ar trebui sau nu să caute să îl înlocuiască. Dar pasul înainte pe care germanul l-a făcut la Marele Premiu al Canadei, înainte ca o problemă mecanică să îl scoată din cursă, a fost urmat de primul său punctaj în Marele Premiu al Marii Britanii. A continuat cu un loc șase în Austria, cel mai bun din carieră, care i-a adus și premiul de pilot al zilei în F1.

Guenther Steiner spune că progresul lui Mick Schumacher este o dovadă a faptului că echipa a avut întotdeauna încredere că Mick Schumacher poate obține rezultate în Formula 1 și de ce a fost important ca echipa să rămână calmă în mijlocul frustrărilor de la începutul anului. „Acesta a fost scopul, să aducem acel calm”, a declarat Steiner pentru presa. „Lucrul frumos este că calmul a venit exact acolo unde cei din afară au încercat să aducă neliniște. Nu aș spune că este o satisfacție, dar am lucrat pentru ca Mick să aibă succes și să meargă repede. Am reușit acest lucru. Sunt mulțumit de asta”.

Haas, Schumacher

Guenther Steiner consideră că Mick Schumacher a trebuit să treacă printr-o resetare în primele etape din 2022, deoarece a lăsat în urmă o relație problematică cu Nikita Mazepin pentru a se confrunta cu rapidul Kevin Magnussen. „A fost dificil și pentru Mick la început, pentru că anul trecut a fost destul de superior”, a adăugat Steiner. „Și apoi, dintr-o dată, este destul de inferior. Cred că acest lucru are o influență asupra modului în care un pilot conduce, cum își pune presiune pe el însuși. A trebuit să învețe asta”.

„Întotdeauna spun: Cu cât ajungi mai sus, cu atât aerul devine mai rarefiat și cu atât ai nevoie de o piele mai groasă”. Să luăm duelul cu Max Verstappen la Silverstone. L-a pierdut, dar a fost bine pentru el, pentru că a reușit să învețe multe în acest proces. „Cel mai bun mod de a face asta este de la cei cu adevărat buni. Când lupți împotriva unor astfel de adversari, înveți repede”.

„În spate, nu cred că a reușit să învețe atât de mult anul trecut despre cum funcționează Formula 1. Mulți dintre băieți vin din Formula 2 și cred că știu deja cum funcționează Formula 1. Dar este nevoie de timp. Nu poți forța lucrurile. Este ca la școală: nici nu poți învăța programa școlară de patru ani în două zile”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Haas, Schumacher

„Acum Mick trebuie să învețe să conducă o mașină mai bună și să continue să lupte în față și să marcheze puncte. În mod logic, cu cât lupți mai mult în față, cu atât este mai greu. Este normal să fie așa. De aceea, cred că este bine că am ajuns la acest nivel acum. Acum trebuie să luăm un nivel după altul până când va fi normal să ne luptăm pentru puncte”.

Mick Schumacher face parte din academia tinerilor piloți de la Scuderia Ferrari, iar viitorul său în F1 va fi dictat în mare măsură de ceea ce plănuiește echipa din Maranello pentru el. Cu toate acestea, Guenther Steiner a sugerat că decizia finală a formației sale de a-l păstra sau nu depinde doar de Scuderia Ferrari. „Nu voi vorbi despre niciun contract intre Scuderia Ferrari și noi”, a spus el. „Și nici despre contractele dintre Scuderia Ferrari și Mick Schumacher, pentru că nici pe acelea nu le cunosc în detaliu”.

„Cunosc imaginea de ansamblu, dar nu cunosc detaliile și nu vreau să le cunosc. De aceea nu vreau să vorbesc despre contracte acum. Voi, presa, trebuie să respectați asta”. Când i s-a sugerat că presupunerile anterioare că Scuderia Ferrari deținea controlul total asupra viitorului lui Mick Schumacher erau greșite, Steiner a spus: „Poate că nu este atât de clar, exact.” El a adăugat: „Nu puteți concluziona că Scuderia Ferrari ne spune ce să facem. Noi avem un cuvânt de spus în acest sens”.

Haas, Schumacher

Haas F1: Schumacher a fost izolat de „tulburările” provocate de outsideri.
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss