Latest Posts

Haas F1 critică comportamentul „respingător” afișat de Nikita Mazepin pe rețelele sociale

Vizualizări: 18681

Nikita Mazepin, a postat pe Instagram, marți noaptea, un video (acum șters), în care atingea într-o manieră indecentă, pieptul unei femei. Cei de la Haas au publicat o declarație oficială în care condamnă comportamentul lui și spun că se vor ocupa de acest incident, în cadrul echipei.

Mazepin, care a fost confirmat drept pilot Haas, săptămâna trecută, apărea în video, pe scaunul din dreapta al mașinii, întinzându-se către bancheta din spate, pentru a-i atinge pieptul unei fete. Femeia rectioneaza imediat, acoperindu-se cu mâna și îi arată degetul din mijloc, înainte să încerce să oprească filmarea.

Video-ul a fost șters rapid, însă acesta a circulat peste tot pe rețelele sociale, atrăgând un val de critici. Haas, care are o distribuție formată din doi debutanți, pentru 2021 (Mazepin și Schumacher), a răspuns printr-o declarație oficială: „Haas F1 Team nu acceptă comportamentul lui Nikita Mazepin afișat în materialul video, postat recent pe rețelele sociale. Mai presus de orice, faptul că acest video a fost postat, este pur și simplu respingător, din punctul nostru de vedere. Ne ocupăm de această problemă în cadrul echipei și nu vom mai vorbi pe această temă, momentan.”

Mazepin și-a cerut scuze pentru gestul său, printr-un text, pe rețelele sociale: „Aș vrea să îmi cer iertare pentru acțiunile mele recente, atât în ceea ce privește comportamentul inadecvat, cât și faptul că am postat acel video. Îmi cer scuze pentru deranjul pe care l-am provocat și pentru că am făcut de rușine echipa Haas F1. Trebuie să mă țin la un nivel mai înalt, ca pilot de Formula 1 și recunosc că m-am dezamăgit pe mine, ca și pe mulți alții. Promit să învăț din asta.”

Femeia din video, modelul Andrea D’IVal, a postat propria sa declarație, pe Instagram, miercuri, spunând că ea și Mazepin sunt „prieteni buni”, iar video-ul a fost doar o glumă și că ea l-ar fi postat pe story-ul lui: „Salut, vreau să vă spun că Nikita și cu mine suntem prieteni buni, de multă vreme și nimic din acel video nu a fost serios.”

„Avem mare încredere unul în celălalt, iar asta a fost doar o glumă prostească, între noi. Am postat acel video pe story-ul lui în glumă. Îmi pare sincer rău. Vă dau cuvântul, când spun că e o persoană minunată și nu ar face niciodată ceva să mă rănească, ori să mă umilească”, a conchis D’IVal.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss