GP24 Media

LATEST POSTS

Haas F1 au întrerupt contractul cu Rich Energy

Vizualizări: 27988

Echipa americana, Haas F1 a pus punct contractului de sponsorizare cu cei de la Rich Energy în urma Marelui Premiu al Italiei de la Monza.

Brandul britanic de băuturi energizante, Rich Energy, a semnat un contract și a devenit primul sponsor titular al echipei americane Haas F1 înaintea sezonului 2019, dar colaborarea celor două branduri nu a rezistat, încheindu-se la mai puțin de un an de la concepere.

Anunțul a venit imediat în urma rundei cu numărul 13 a sezonului, care a avut loc la Monza și a apărut dintr-un peisaj cel puțin întortocheat, în care cei de la Rich Energy au fost dați în judecată și se află într-un proces la momentul actual asupra drepturilor de autor pentru simbolul companiei împotriva unei alte companii britanice, Whyte Bikes.

Înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii din Iulie, situația a escalat odată cu o postare în social media făcută de pe contul oficial de Twitter al celor de la Rich Energy, compania declarând că ar fi întrerupt contractul cu cei de la Haas, menționând „performanțe slabe” ca fiind motivul în urma unui start dificil al sezonului pentru echipa Americană.

O declarație a echipei pe social media lansată Luni spune: „Echipa Haas F1 și Rich Energy au căzut de acord pe cale amiabilă să pună punct parteneriatului din cadrul campionatului mondial de Formula 1 cu efect imediat.

„Cu toate că s-au bucurat de un spor substanțial de expunere prin parteneriatul cu echipa Haas F1 în 2019, în urma unui proces de restructurare corporativă, Rich Energy a simțit nevoia de a revizui strategia globală a companiei.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Ca urmare, echipa Haas F1 și Rich Energy au căzut de acord că o încheiere a parteneriatului actual este cea mai bună soluție pentru ambele părți.

„Echipa Haas F1 dorește să își exprime mulțumirile și să le ureze mult noroc celor de la Rich Energy pe viitor.”

Alte informații adiționale nu au mai fost oferite de cei de la Haas și rămâne de văzut care vor fi efectele acestui divorț dintre Haas și Rich Energy. Livery-ul mașinilor Haas ar putea fi unul dintre primele lucruri care se vor schimba pentru restul sezonului începând cu Marele Premiu din Singapore de peste două săptămâni.

Foto-credit: Haas F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES