More

  Latest Posts

  Haas F1 au întrerupt contractul cu Rich Energy

  Echipa americana, Haas F1 a pus punct contractului de sponsorizare cu cei de la Rich Energy în urma Marelui Premiu al Italiei de la Monza.

  Brandul britanic de băuturi energizante, Rich Energy, a semnat un contract și a devenit primul sponsor titular al echipei americane Haas F1 înaintea sezonului 2019, dar colaborarea celor două branduri nu a rezistat, încheindu-se la mai puțin de un an de la concepere.

  Anunțul a venit imediat în urma rundei cu numărul 13 a sezonului, care a avut loc la Monza și a apărut dintr-un peisaj cel puțin întortocheat, în care cei de la Rich Energy au fost dați în judecată și se află într-un proces la momentul actual asupra drepturilor de autor pentru simbolul companiei împotriva unei alte companii britanice, Whyte Bikes.

  Înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii din Iulie, situația a escalat odată cu o postare în social media făcută de pe contul oficial de Twitter al celor de la Rich Energy, compania declarând că ar fi întrerupt contractul cu cei de la Haas, menționând „performanțe slabe” ca fiind motivul în urma unui start dificil al sezonului pentru echipa Americană.

  O declarație a echipei pe social media lansată Luni spune: „Echipa Haas F1 și Rich Energy au căzut de acord pe cale amiabilă să pună punct parteneriatului din cadrul campionatului mondial de Formula 1 cu efect imediat.

  „Cu toate că s-au bucurat de un spor substanțial de expunere prin parteneriatul cu echipa Haas F1 în 2019, în urma unui proces de restructurare corporativă, Rich Energy a simțit nevoia de a revizui strategia globală a companiei.

  „Ca urmare, echipa Haas F1 și Rich Energy au căzut de acord că o încheiere a parteneriatului actual este cea mai bună soluție pentru ambele părți.

  „Echipa Haas F1 dorește să își exprime mulțumirile și să le ureze mult noroc celor de la Rich Energy pe viitor.”

  Alte informații adiționale nu au mai fost oferite de cei de la Haas și rămâne de văzut care vor fi efectele acestui divorț dintre Haas și Rich Energy. Livery-ul mașinilor Haas ar putea fi unul dintre primele lucruri care se vor schimba pentru restul sezonului începând cu Marele Premiu din Singapore de peste două săptămâni.

  Foto-credit: Haas F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss