Latest Posts

Haas dezvăluie designul și modelul mașinii de Formula 1 din 2022

Vizualizări: 17584

Haas a devenit prima echipă de Formula 1 care și-a dezvăluit modelul și designul mașinii pentru sezonul 2022.

Mașina Haas VF-22 este prima produsă de echipa americană din noul lor birou de design din Maranello și oferă un semn despre cum vor arăta noile mașini anul acesta, după revizuirea reglementărilor tehnice. Haas și-a păstrat designul alb, roșu și albastru pe care l-a adoptat anul trecut după sosirea sponsorului principal Uralkali, care este și principalul susținător al pilotului Nikita Mazepin.

Mazepin și colegul de echipă Mick Schumacher revin pentru cel de-al doilea sezon în F1 anul acesta, deoarece Haas intenționează să revină după o campanie dificilă din 2021, care i-a văzut pe ultimul loc în campionatul constructorilor cu zero puncte. Echipa a optat împotriva dezvoltării mașinii sale anul trecut, astfel încât să se concentreze pe deplin pe noile reglementări pentru 2022, care oferă o schimbare semnificativă a conceptului aerodinamic în încercarea de a permite curse mai apropiate roată-la-roată.

Anul acesta marchează revenirea efectului de sol în F1 printr-o schimbare a designului podelei, în timp ce noile mașini vor avea și aripi spate revizuite, aripi față simplificate și vor folosi jante de 18 inchi. Deși redările sunt un semn al modului în care va arăta Haas VF-22 în conformitate cu reglementările, nu va fi dezvăluit designul complet al mașinii până când mașina fizică nu va sparge gheața la testele de la Barcelona, ​​la sfârșitul acestei luni.

Haas VF-22

„Este emoționant să fim în punctul în care știm că VF-22 va fi pe pistă în curând”, a spus directorul echipei Haas F1, Gunther Steiner. „Știm cu toții de ce este capabilă echipa, am dovedit că în trecut și cu această mașină nouă – născută dintr-un set complet nou de reglementări și cu noua noastră echipă de design la locul lor, sunt încrezător că putem demonstra încă o dată că putem concura.

„A fost un efort extraordinar din partea tuturor celor implicați și acum vine partea distractivă de a aduce noua mașină pe circuit și de a introduce toate elementele. Sezonul trecut a fost unul lung, dar sunt încrezător că 2022 ne va vedea din nou în amestec cu VF-22.” Directorul tehnic Haas, Simone Resta, a spus că mașina VF-22 a fost „probabil cel mai complex proiect de care echipa sa ocupat până în prezent” în F1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Este un set complet nou de regulamente și în acest sezon am adus o nouă echipă care să gestioneze crearea VF-22”, a spus Resta. „Nu toată lumea este nouă, dar o bună parte din oameni s-au alăturat cu o structură revizuită acum în vigoare. Consider că acest lucru este un mare succes în acest proces. „Suntem încă devreme în proiect și trecem printr-un sezon de tranziție de lucru împreună la o mașină timp de un an întreg, dar dacă ne uităm înapoi de unde am început, această echipă este deja un succes”.

Haas VF-22

Schumacher și Mazepin se vor bucura de prima lor rulare extinsă cu mașina Haas VF-22 în timpul testului de deschidere de pre-sezon de la Barcelona, în perioada 23-25 februarie. Acesta va fi urmat de un al doilea test de trei zile pe Circuitul Internațional Bahrain, în perioada 10-12 martie, înainte de deschiderea sezonului din Bahrain, pe 20 martie.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss