More

  Latest Posts

  Haas: Concurăm în Formula 1.5 cu mult în spatele celor trei mari echipe

  Gene Haas este de părere că echipa sa efectiv concurează în Formula 1.5 din cauza uriașului avantaj de performanță dintre giganții F1, Mercedes, Ferrari, Red Bull și restul echipelor.

  Gruparea americană este implicată într-o luptă strânsă cu Renault pentru locul patru în clasamentul constructorilor, făcând tot posibilul să iasă câștigători, sau în alte cuvinte, best of the rest (cei mai buni dintre ceilalți).

  Haas crede că a îi bate pe Renault, în doar al treilea sezon al echipei sale în Formula 1 ar fi echivalentul câștigării unui campionat, având în vedere că șansele de a concura contra celor trei mari echipe sunt foarte mici.

  „Am impresia că nici nu concurăm în F1, concurăm în F1.5, dacă vom termina pe patru asta este o victorie în opinia mea.

  „Nu știu cum mașinile alea sunt cu atât mai rapide. Dar am vorbit cu Ayao (Komatsu, inginer), el spune că sunteți mai înceți cu câteva zecimi la utilizarea pneurilor, alte câteva din punct de vedere aerodinamic plus încă câteva pe partea de șasiu. Uite secunda pe care o cautați.

  „Sunt conștient că trebuie să depunem foarte mult efort pentru a adresa toți parametrii aceia, dar nu văd cum ar fi posibil să recuperăm cele 1-2 secunde față de băieții ăștia. Sunt pur și simplu mult mai rapizi, este evident, nu?”

  Haas sunt la 8 puncte în fața rivalilor Renault, dar diferența dintre ei și locul trei, Red Bull Racing este imensă, 235 de puncte aflându-se între cele două echipe.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss