GP24 Media

LATEST POSTS

Haas: Concurăm în Formula 1.5 cu mult în spatele celor trei mari echipe

Vizualizări: 13498

Gene Haas este de părere că echipa sa efectiv concurează în Formula 1.5 din cauza uriașului avantaj de performanță dintre giganții F1, Mercedes, Ferrari, Red Bull și restul echipelor.

Gruparea americană este implicată într-o luptă strânsă cu Renault pentru locul patru în clasamentul constructorilor, făcând tot posibilul să iasă câștigători, sau în alte cuvinte, best of the rest (cei mai buni dintre ceilalți).

Haas crede că a îi bate pe Renault, în doar al treilea sezon al echipei sale în Formula 1 ar fi echivalentul câștigării unui campionat, având în vedere că șansele de a concura contra celor trei mari echipe sunt foarte mici.

„Am impresia că nici nu concurăm în F1, concurăm în F1.5, dacă vom termina pe patru asta este o victorie în opinia mea.

„Nu știu cum mașinile alea sunt cu atât mai rapide. Dar am vorbit cu Ayao (Komatsu, inginer), el spune că sunteți mai înceți cu câteva zecimi la utilizarea pneurilor, alte câteva din punct de vedere aerodinamic plus încă câteva pe partea de șasiu. Uite secunda pe care o cautați.

„Sunt conștient că trebuie să depunem foarte mult efort pentru a adresa toți parametrii aceia, dar nu văd cum ar fi posibil să recuperăm cele 1-2 secunde față de băieții ăștia. Sunt pur și simplu mult mai rapizi, este evident, nu?”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Haas sunt la 8 puncte în fața rivalilor Renault, dar diferența dintre ei și locul trei, Red Bull Racing este imensă, 235 de puncte aflându-se între cele două echipe.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES