More

  Latest Posts

  Haas a hotărât că Nikita Mazepin va rămâne în echipă

  Haas F1 Team a confirmat din nou că Nikita Mazepin nu-și va pierde locul în echipă, în 2021, în ciuda incidentului controversat în care a fost implicat. La o săptămână după ce formația americană a anunțat că pilotul rus va face parte din noua distribuție, acesta a postat un video pe instagram în care se afla într-o ipostază indecentă cu o femeie.

  În urma acestui incident, Haas a declarat că va lua în serios problema, dar că investigația se va face în privat. Echipa din Kannapolis anunță acum, după ce a analizat situația, că rusul își va păstra locul.

  Haas F1 Team ar vrea să confirme din nou că Nikita Mazepin și Mick Schumacher vor constitui noua distribuție pentru Campionatul Mondial de Formula 1 din 2021. În ceea ce privește declarația anterioară, legată de acțiunile lui Nikita Mazepin din 9 decembrie, anunțăm că ne-am ocupat de această problemă în cadrul echipei și nu se vor face alte comentarii.”

  Sursa: Formula 1 World Championship
  Photocredit: Formula 1 World Championship

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Formula 1 World Championship

  Latest Posts

  Don't Miss