More

  Latest Posts

  Haas a hotărât că Nikita Mazepin va rămâne în echipă

  Haas F1 Team a confirmat din nou că Nikita Mazepin nu-și va pierde locul în echipă, în 2021, în ciuda incidentului controversat în care a fost implicat. La o săptămână după ce formația americană a anunțat că pilotul rus va face parte din noua distribuție, acesta a postat un video pe instagram în care se afla într-o ipostază indecentă cu o femeie.

  În urma acestui incident, Haas a declarat că va lua în serios problema, dar că investigația se va face în privat. Echipa din Kannapolis anunță acum, după ce a analizat situația, că rusul își va păstra locul.

  Haas F1 Team ar vrea să confirme din nou că Nikita Mazepin și Mick Schumacher vor constitui noua distribuție pentru Campionatul Mondial de Formula 1 din 2021. În ceea ce privește declarația anterioară, legată de acțiunile lui Nikita Mazepin din 9 decembrie, anunțăm că ne-am ocupat de această problemă în cadrul echipei și nu se vor face alte comentarii.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss