GP24 Media

LATEST POSTS

Guenther Steiner: Renault ar trebui să se ocupe mai mult de ei

Vizualizări: 23488

Șeful echipei Haas F1, Guenther Steiner spune că Renault mai degrabă „vor încerca orice pot” decât să se ocupe mai mult de ei și de slăbiciunile lor, în timp ce lupta dintre cele două echipe se intensifică.

Haas au fost blocați într-o luptă continuă cu Renault pentru poziția de Best of the rest anul acesta, echipa Renault având momentan un avantaj de 8 puncte față de cea mai nouă echipă F1.

Acele rezultate rămân provizionale având în vedere recursul iminent în legătură cu excluderea echipei americane de la marele premiu al Italiei de luna trecută, unde Renault au protestat o podea illegală pe mașina lui Romain Grosjean.

Renault au întampinat dificultăți pe pistă după pauza de vară, iar Nico Hulkenberg a admis că echipa a rămas în urma rivalilor săi când vine vorba de developare.

Renault au strâns 81 de puncte în prima parte a sezonului, dar au adăugat doar 10 în ultimele 5 curse, în timp ce Haas continuă să aplice presiune asupra lor.

„Văd că performanța lor a luat-o în jos, dar nu o văd intern,

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Evident, Hulkenberg nu este fericit cu situația asta, a spus-o chiar el… dacă și-au pus piedică singuri asta e bine pentru noi.

„S-a văzut că sunt mai disperați când au depus protestul împotriva noastră la Monza. Mai degrabă, vor încerca orice pot face decât să se ocupe de ei și de slăbiciunile lor curente și să încerce să devină mai buni.”

Steiner este conștient că nu va fi ușor să învingă echipa franceză oricum.

„Știu că mai avem patru curse la dispoziție dar ei nu au fost foarte buni la Suzuka, și au avut mai mult noroc decât noi să câștige un punct. Dar performanța lor nu a fost prea bună.

„Dar asta nu înseamnă că se vor afla în aceeași poziție în cursele care urmează din Austin și Mexico. Nu știu. Trebuie să facem tot ce putem și să ținem garda sus.

„Nu am ajuns acolo încă, dar cu siguranță ne vom lupta, mai sunt 4 curse, 20% din campionat.”

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES