More

  Latest Posts

  Guenther Steiner: Renault ar trebui să se ocupe mai mult de ei

  Șeful echipei Haas F1, Guenther Steiner spune că Renault mai degrabă „vor încerca orice pot” decât să se ocupe mai mult de ei și de slăbiciunile lor, în timp ce lupta dintre cele două echipe se intensifică.

  Haas au fost blocați într-o luptă continuă cu Renault pentru poziția de Best of the rest anul acesta, echipa Renault având momentan un avantaj de 8 puncte față de cea mai nouă echipă F1.

  Acele rezultate rămân provizionale având în vedere recursul iminent în legătură cu excluderea echipei americane de la marele premiu al Italiei de luna trecută, unde Renault au protestat o podea illegală pe mașina lui Romain Grosjean.

  Renault au întampinat dificultăți pe pistă după pauza de vară, iar Nico Hulkenberg a admis că echipa a rămas în urma rivalilor săi când vine vorba de developare.

  Renault au strâns 81 de puncte în prima parte a sezonului, dar au adăugat doar 10 în ultimele 5 curse, în timp ce Haas continuă să aplice presiune asupra lor.

  „Văd că performanța lor a luat-o în jos, dar nu o văd intern,

  „Evident, Hulkenberg nu este fericit cu situația asta, a spus-o chiar el… dacă și-au pus piedică singuri asta e bine pentru noi.

  „S-a văzut că sunt mai disperați când au depus protestul împotriva noastră la Monza. Mai degrabă, vor încerca orice pot face decât să se ocupe de ei și de slăbiciunile lor curente și să încerce să devină mai buni.”

  Steiner este conștient că nu va fi ușor să învingă echipa franceză oricum.

  „Știu că mai avem patru curse la dispoziție dar ei nu au fost foarte buni la Suzuka, și au avut mai mult noroc decât noi să câștige un punct. Dar performanța lor nu a fost prea bună.

  „Dar asta nu înseamnă că se vor afla în aceeași poziție în cursele care urmează din Austin și Mexico. Nu știu. Trebuie să facem tot ce putem și să ținem garda sus.

  „Nu am ajuns acolo încă, dar cu siguranță ne vom lupta, mai sunt 4 curse, 20% din campionat.”

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss