More

  Latest Posts

  Grosjean va trece printr-o intervenție chirurgicală, în urma accidentului din Bahrain

  Romain Grosjean va suferi o intervenție chirurgicală, în urma accidentului grav din Marele Premiu al Bahrain-ului, unde s-a luptat să iasă din monopostul cuprins de flăcări. Francezul a ratat ultimele două etape din cariera sa de pilot de F1, din cauza arsurilor de pe mâini.

  „Pot trăi aproape normal, cu mâna dreaptă, deja”, a relatat Grosjean. „Singura problemă este că doare destul de rău când este frig.” În ceea ce privește mâna stângă, mai sunt „încă cel puțin trei săptămâni”, până se vor vindeca arsurile.

  „Dar progresez zilnic, puțin câte puțin. Prima parte pozitivă, este că știu în proporție de 99,9%, că nu am nevoie de grefă și de asemenea, degetul mic nu mai este bandajat, acum. Va trebui totuși să trec prin sala de operație săptămâna aceasta, deoarece ligamentul degetului mare a fost distrus, deci vor rezulta patru sau șase săptămâni de imobilizare pentru deget, după.”

  „În afară de asta, am glumit cu prietenii că nu voi fi model de mâini, în viitor, dar clar ce s-a întâmplat este infim față de ce putea să provoace acel accident, de fapt”, a adăugat Grosjean. În final, ne bucurăm toți că francezul este bine și își revine încet la forma inițială. Urmează să aflăm curând care sunt planurile sale pentru următorii ani, în ceea ce privește motorsportul – putem să ne așteptăm la o apariție în Indycar.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss