GP24 Media

LATEST POSTS

Grosjean va trece printr-o intervenție chirurgicală, în urma accidentului din Bahrain

Vizualizări: 10219

Romain Grosjean va suferi o intervenție chirurgicală, în urma accidentului grav din Marele Premiu al Bahrain-ului, unde s-a luptat să iasă din monopostul cuprins de flăcări. Francezul a ratat ultimele două etape din cariera sa de pilot de F1, din cauza arsurilor de pe mâini.

„Pot trăi aproape normal, cu mâna dreaptă, deja”, a relatat Grosjean. „Singura problemă este că doare destul de rău când este frig.” În ceea ce privește mâna stângă, mai sunt „încă cel puțin trei săptămâni”, până se vor vindeca arsurile.

„Dar progresez zilnic, puțin câte puțin. Prima parte pozitivă, este că știu în proporție de 99,9%, că nu am nevoie de grefă și de asemenea, degetul mic nu mai este bandajat, acum. Va trebui totuși să trec prin sala de operație săptămâna aceasta, deoarece ligamentul degetului mare a fost distrus, deci vor rezulta patru sau șase săptămâni de imobilizare pentru deget, după.”

„În afară de asta, am glumit cu prietenii că nu voi fi model de mâini, în viitor, dar clar ce s-a întâmplat este infim față de ce putea să provoace acel accident, de fapt”, a adăugat Grosjean. În final, ne bucurăm toți că francezul este bine și își revine încet la forma inițială. Urmează să aflăm curând care sunt planurile sale pentru următorii ani, în ceea ce privește motorsportul – putem să ne așteptăm la o apariție în Indycar.

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES