More

  Latest Posts

  Grosjean spune că un singur pilot i-a dat mesaj când s-a aflat că nu va mai lucra cu Haas în 2021

  Când s-a aflat vestea că Romain Grosjean nu va mai face parte din formația Haas, din 2021, acesta spune că a primit un mesaj de consolare de la un singur coleg din F1, și anume George Russell. Grosjean, care se află la Haas, de la începutul incursiunii lor în Formula 1, va părăsi, mai mult ca sigur, Marele Circ, deoarece singurele locuri disponibile, mai sunt la Red Bull și AlphaTauri.

  Pilotul francez, i-a scris, de asemenea, un mesaj lui George Russell, după incidentul său din spatele Safety Car-ului: „Cunosc sentimentul. O să dureze ceva până uiți, dar ceea ce faci este impresionant. Continuă să depășești limitele.”

  Înaintea GP-ului Turciei, Grosjean a fost întrebat, dacă este important să arați empatie față de ceilalți piloți și cu acest prilej, a dezvăluit faptul că mai discută cu George Russell, în unele momente.

  „Am o relație bună cu George. Când s-a anunțat că nu voi mai fi la Haas, sezonul următor, el a fost primul și singurul coleg, care mi-a trimis un mesaj pe WhatsApp. Asta chiar arată ce om bun este. Știu cât de rău este să ai un accident în spatele Safety Car-ului, mai ales când urmează să faci rost de primele puncte din sezon. Cred că am fost în aceeași situație în Baku, în 2018.”

  „În partea din spate a plutonului, trebuie să lucrezi mai bine cu pneurile. Am spus-o de multe ori, dacă ar trebui să refac Baku, probabil că aș face același lucru, ca acum 3 sezoane. George nu a făcut nimic prostesc. A fost o zi grea pentru el, dar va avea multe zile bune, de acum înainte.”

  Sursa: formula1.com

  Photocredit: F1i


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss