Latest Posts

Grosjean spune că un singur pilot i-a dat mesaj când s-a aflat că nu va mai lucra cu Haas în 2021

Vizualizări: 10147

Când s-a aflat vestea că Romain Grosjean nu va mai face parte din formația Haas, din 2021, acesta spune că a primit un mesaj de consolare de la un singur coleg din F1, și anume George Russell. Grosjean, care se află la Haas, de la începutul incursiunii lor în Formula 1, va părăsi, mai mult ca sigur, Marele Circ, deoarece singurele locuri disponibile, mai sunt la Red Bull și AlphaTauri.

Pilotul francez, i-a scris, de asemenea, un mesaj lui George Russell, după incidentul său din spatele Safety Car-ului: „Cunosc sentimentul. O să dureze ceva până uiți, dar ceea ce faci este impresionant. Continuă să depășești limitele.”

Înaintea GP-ului Turciei, Grosjean a fost întrebat, dacă este important să arați empatie față de ceilalți piloți și cu acest prilej, a dezvăluit faptul că mai discută cu George Russell, în unele momente.

„Am o relație bună cu George. Când s-a anunțat că nu voi mai fi la Haas, sezonul următor, el a fost primul și singurul coleg, care mi-a trimis un mesaj pe WhatsApp. Asta chiar arată ce om bun este. Știu cât de rău este să ai un accident în spatele Safety Car-ului, mai ales când urmează să faci rost de primele puncte din sezon. Cred că am fost în aceeași situație în Baku, în 2018.”

„În partea din spate a plutonului, trebuie să lucrezi mai bine cu pneurile. Am spus-o de multe ori, dacă ar trebui să refac Baku, probabil că aș face același lucru, ca acum 3 sezoane. George nu a făcut nimic prostesc. A fost o zi grea pentru el, dar va avea multe zile bune, de acum înainte.”

Sursa: formula1.com
Photocredit: F1i
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

formula1.com

Latest Posts

Don't Miss