Latest Posts

Grosjean speră că va mai lucra cu Magnussen în viitor

Vizualizări: 15431

Romain Grosjean îl consideră pe Kevin Magnussen cel mai bun coechipier pe care l-a avut și ar fi fericit să mai colaboreze cu acesta, în viitor. Cei doi sunt parteneri din 2017, fiind cel mai longeviv duo, în acest moment, după Lewis Hamilton și Valtteri Bottas (Mercedes).

Colaborarea lor se va încheia la finalul anului, deoarece Haas a optat pentru o distribuție nouă, în 2021. S-a zvonit adesea că cei doi nu se înțeleg bine, dar Grosjean neagă cu înverșunare: „Suntem extrem de diferiți, dar ne înțelegem foarte bine. Sigur că s-a discutat mult pe baza incidentului din 2019, dar s-a iscat un scandal din nimic. Oamenii au crezut că nu ne suportăm, dar de fapt, ne placem foarte mult. Câteodată chiar călătorim împreună.”

„Cred că Kevin este printre coechipierii mei preferați. Este mult mai rapid decât se crede, este un pilot grozav și cred că dacă adaugi experiență mea și capacitatea de a dezvolta un monopost, facem o treabă bună. Nu m-ar deranja să concurez în campionatele de anduranță împreună cu Kevin. Cred că am ajunge la un consens și ne-am distra pe cinste.”

Grosjean a fost mereu interesat de cursele de anduranță și mai ales de posibilitatea de a face parte din echipa celor de la Peugeot din WRC. Francezul spune că o echipă bine închegată este unul dintre aspectele de bază pentru el.

„În unele momente din cariera mea, a fost destul de dificil, pentru că aveam nevoie să simt sprijinul echipei. De multe ori l-am avut și mă bucur, dar alte ori, lucrurile nu au mers foarte bine și când se întâmpla asta nu eram nici eu în formă maximă.”

„Vreau să trec la anduranță. Acolo dacă te înțelegi bine cu coechipierul și te distrezi, atunci întreaga echipă poate avea o experiență frumoasă. Participarea la evenimentul virtual Le Mans 24, cu 3 colegi, m-a făcut să mă simt special și acum, îmi doresc și mai mult, să experimentez în viața reală. Practic, într-o astfel de categorie împarți totul și când treci linia de sosire știi că a fost un efort comun”, a conchis Grosjean.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: motorsport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss