More

  Latest Posts

  Grosjean speră că va mai lucra cu Magnussen în viitor

  Romain Grosjean îl consideră pe Kevin Magnussen cel mai bun coechipier pe care l-a avut și ar fi fericit să mai colaboreze cu acesta, în viitor. Cei doi sunt parteneri din 2017, fiind cel mai longeviv duo, în acest moment, după Lewis Hamilton și Valtteri Bottas (Mercedes).

  Colaborarea lor se va încheia la finalul anului, deoarece Haas a optat pentru o distribuție nouă, în 2021. S-a zvonit adesea că cei doi nu se înțeleg bine, dar Grosjean neagă cu înverșunare: „Suntem extrem de diferiți, dar ne înțelegem foarte bine. Sigur că s-a discutat mult pe baza incidentului din 2019, dar s-a iscat un scandal din nimic. Oamenii au crezut că nu ne suportăm, dar de fapt, ne placem foarte mult. Câteodată chiar călătorim împreună.”

  „Cred că Kevin este printre coechipierii mei preferați. Este mult mai rapid decât se crede, este un pilot grozav și cred că dacă adaugi experiență mea și capacitatea de a dezvolta un monopost, facem o treabă bună. Nu m-ar deranja să concurez în campionatele de anduranță împreună cu Kevin. Cred că am ajunge la un consens și ne-am distra pe cinste.”

  Grosjean a fost mereu interesat de cursele de anduranță și mai ales de posibilitatea de a face parte din echipa celor de la Peugeot din WRC. Francezul spune că o echipă bine închegată este unul dintre aspectele de bază pentru el.

  „În unele momente din cariera mea, a fost destul de dificil, pentru că aveam nevoie să simt sprijinul echipei. De multe ori l-am avut și mă bucur, dar alte ori, lucrurile nu au mers foarte bine și când se întâmpla asta nu eram nici eu în formă maximă.”

  „Vreau să trec la anduranță. Acolo dacă te înțelegi bine cu coechipierul și te distrezi, atunci întreaga echipă poate avea o experiență frumoasă. Participarea la evenimentul virtual Le Mans 24, cu 3 colegi, m-a făcut să mă simt special și acum, îmi doresc și mai mult, să experimentez în viața reală. Practic, într-o astfel de categorie împarți totul și când treci linia de sosire știi că a fost un efort comun”, a conchis Grosjean.

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: motorsport.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss