More

  Latest Posts

  Grosjean penalizat cu trei poziții pe grila de start din Mexico, aproape de a rata o cursă

  Romain Grosjean este acum la doar două puncte de la o interdicție de cursă în F1 în urma celei mai recente penalizări de la Marele Premiu al Statelor Unite.

  Romain Grosjean a primit o penalizare de trei poziții pentru Marele Premiu al Mexicului de weekend-ul viitor în urma acroșajului cu Charles Leclerc, penalizare care îl duce la două puncte de la o interdicție de o cursă.

  Pilotul Haas s-a lovit cu Leclerc în virajul 12 din primul tur al cursei, unde și-a blocat frânele și a intrat în partea laterală a monopostului Sauber, ambele mașini fiind avariate.

  Grosjean a trebuit să abandoneze pe loc, Leclerc continuând dar abandonând și el la mijlocul cursei din cauza avariilor suferite în acroșajul menționat.

  Stewarzii au analizat incidentul și au primit rapoarte atât de la piloți cât și de la reprezentanții echipelor, concluzia fiind că vina este în totalitate a lui Grosjean.

  Grosjean de asemenea a primit și un punct de penalizare, ceea ce îl pune la două puncte de maximul de 12 puncte pentru actuala perioadă de concurs.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss