GP24 Media

LATEST POSTS

Grosjean penalizat cu trei poziții pe grila de start din Mexico, aproape de a rata o cursă

Vizualizări: 10346

Romain Grosjean este acum la doar două puncte de la o interdicție de cursă în F1 în urma celei mai recente penalizări de la Marele Premiu al Statelor Unite.

Romain Grosjean a primit o penalizare de trei poziții pentru Marele Premiu al Mexicului de weekend-ul viitor în urma acroșajului cu Charles Leclerc, penalizare care îl duce la două puncte de la o interdicție de o cursă.

Pilotul Haas s-a lovit cu Leclerc în virajul 12 din primul tur al cursei, unde și-a blocat frânele și a intrat în partea laterală a monopostului Sauber, ambele mașini fiind avariate.

Grosjean a trebuit să abandoneze pe loc, Leclerc continuând dar abandonând și el la mijlocul cursei din cauza avariilor suferite în acroșajul menționat.

Stewarzii au analizat incidentul și au primit rapoarte atât de la piloți cât și de la reprezentanții echipelor, concluzia fiind că vina este în totalitate a lui Grosjean.

Grosjean de asemenea a primit și un punct de penalizare, ceea ce îl pune la două puncte de maximul de 12 puncte pentru actuala perioadă de concurs.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES