GP24 Media

LATEST POSTS

Grosjean nu s-a temut nici pentru un moment că și-ar putea pierde locul la Haas F1

Vizualizări: 12980

Romain Grosjean susține că nu a fost „pentru nici un moment îngrijorat” în legătură cu locul său la echipa americană, Haas, pentru sezonul 2019 în ciuda formei sale proaste de anul acesta.

O sumedenie de greșeli – cele mai notabile fiind accidentul din spatele Safety Car-ului din Baku și cauzarea grămezii din Spania – și ghinion au rezultat în cel mai prost start de sezon din cariera sa.

Nu a reușit să aducă acasă nici un punct, până la marele premiu al Austriei din iulie, unde un spectaculos loc patru pentru pilotul francez a marcat o revenire la forma, acesta continuând să adune puncte în marele premii din Germania, Ungaria, Belgia și, la cursa de weekend-ul trecut, Japonia.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Haas au anunțat că nu vor schimba piloții pentru următorul sezon înaintea marelui premiu al Rusiei de la Sochi, păstrândui atât pe Kevin Magnussen cât și pe Romain Grosjean pentru un al treilea an consecutiv.

„Nu vreau ca asta să sune greșit, dar nu am fost pentru nici un moment îngrijorat că nu voi mai fi aici la anul” a spus francezul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„La un moment dat după Silverstone am știut că lucrurile nu mai pot merge așa, știam că am soluția undeva și știam că îmi pot reveni.

„Știam din germania că sunt înapoi în formă bună, roata trebuia să se întoarcă la un moment dat. Sezonul părea mai rău decât era din cauza ghinionului.

„În Bahrain eram în puncte și am pierdut jumătate de mașină, în Canada am crezut că iau puncte dar nu am reușit să intru în calificări.

„La Silverstone a fost momentul când am zis, ok, trebuie să înțeleg ce se întâmplă și să mă asigur că lucrurile încep să meargă cum am nevoie tot timpul.

„Apoi în Germania și Ungaria am știut că mi-am revenit.”

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES