More

  Latest Posts

  Grosjean nu s-a temut nici pentru un moment că și-ar putea pierde locul la Haas F1

  Romain Grosjean susține că nu a fost „pentru nici un moment îngrijorat” în legătură cu locul său la echipa americană, Haas, pentru sezonul 2019 în ciuda formei sale proaste de anul acesta.

  O sumedenie de greșeli – cele mai notabile fiind accidentul din spatele Safety Car-ului din Baku și cauzarea grămezii din Spania – și ghinion au rezultat în cel mai prost start de sezon din cariera sa.

  Nu a reușit să aducă acasă nici un punct, până la marele premiu al Austriei din iulie, unde un spectaculos loc patru pentru pilotul francez a marcat o revenire la forma, acesta continuând să adune puncte în marele premii din Germania, Ungaria, Belgia și, la cursa de weekend-ul trecut, Japonia.

  Haas au anunțat că nu vor schimba piloții pentru următorul sezon înaintea marelui premiu al Rusiei de la Sochi, păstrândui atât pe Kevin Magnussen cât și pe Romain Grosjean pentru un al treilea an consecutiv.

  „Nu vreau ca asta să sune greșit, dar nu am fost pentru nici un moment îngrijorat că nu voi mai fi aici la anul” a spus francezul.

  „La un moment dat după Silverstone am știut că lucrurile nu mai pot merge așa, știam că am soluția undeva și știam că îmi pot reveni.

  „Știam din germania că sunt înapoi în formă bună, roata trebuia să se întoarcă la un moment dat. Sezonul părea mai rău decât era din cauza ghinionului.

  „În Bahrain eram în puncte și am pierdut jumătate de mașină, în Canada am crezut că iau puncte dar nu am reușit să intru în calificări.

  „La Silverstone a fost momentul când am zis, ok, trebuie să înțeleg ce se întâmplă și să mă asigur că lucrurile încep să meargă cum am nevoie tot timpul.

  „Apoi în Germania și Ungaria am știut că mi-am revenit.”

   

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss