More

  Latest Posts

  Grosjean este interesat de programul WEC Hypercar al celor de la Peugeot

  Romain Grosjean spune că este „foarte interesat” de programul Hypercar al celor de la Peugeot pentru WEC și de întoarcerea la cursa de 24 de ore de la Le Mans. Pilotul francez așteaptă acum decizia celor de la Haas cu privire la locul său în echipă în 2021. El a concurat pentru formația americană, de la debutul ei în F1 din 2016, dar îi expiră contractul la finalul anului. Grosjean spune că are opțiuni în afara F1, cum ar fi Formula E și WEC.

  Peugeot se va întoarce în categoria premier din anduranță în 2022, în noua clasă Le Mans Hypercar și vor concepe un nou prototip, iar Grosjean a fost întrebat dacă este tentat de asta:

  „Un constructor francez, într-una din cele mai bune curse din lume, cu siguranță este un proiect frumos. Sper că o dată cu Hypercar, mai mulți constructori să se întoarcă în campionatul de anduranță, pentru că începe o nouă era. Toyota face o treabă excepțională, dar să fim sinceri: în ziua de azi, nu e interesant să privește cursa de 24 de ore de la Le Mans, unde o mașină se luptă cu sora mai mică sau sora mai mare.”

  „Peugeot vine, este Toyota, sper și la alți constructori. Va fi din nou o cursă interesantă, căreia îi vei afla castigatorii chiar la final.”

  „O să am o discuție cu Peugeot la un moment dat, deoarece îmi surâde mult ideea de a fi implicat într-un asemenea proiect, în viitor.”

  Grosjean a concurat la Le Mans în 2010 cu Matech Competition și a luat parte, în același an, în GT1 World Championship, după plecarea din operațiunea Renault F1, în 2009.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss