GP24 Media

LATEST POSTS

Grosjean este interesat de programul WEC Hypercar al celor de la Peugeot

Vizualizări: 13514

Romain Grosjean spune că este „foarte interesat” de programul Hypercar al celor de la Peugeot pentru WEC și de întoarcerea la cursa de 24 de ore de la Le Mans. Pilotul francez așteaptă acum decizia celor de la Haas cu privire la locul său în echipă în 2021. El a concurat pentru formația americană, de la debutul ei în F1 din 2016, dar îi expiră contractul la finalul anului. Grosjean spune că are opțiuni în afara F1, cum ar fi Formula E și WEC.

Peugeot se va întoarce în categoria premier din anduranță în 2022, în noua clasă Le Mans Hypercar și vor concepe un nou prototip, iar Grosjean a fost întrebat dacă este tentat de asta:

Grosjean este interesat de programul WEC Hypercar al celor de la Peugeot

„Un constructor francez, într-una din cele mai bune curse din lume, cu siguranță este un proiect frumos. Sper că o dată cu Hypercar, mai mulți constructori să se întoarcă în campionatul de anduranță, pentru că începe o nouă era. Toyota face o treabă excepțională, dar să fim sinceri: în ziua de azi, nu e interesant să privește cursa de 24 de ore de la Le Mans, unde o mașină se luptă cu sora mai mică sau sora mai mare.”

„Peugeot vine, este Toyota, sper și la alți constructori. Va fi din nou o cursă interesantă, căreia îi vei afla castigatorii chiar la final.”

„O să am o discuție cu Peugeot la un moment dat, deoarece îmi surâde mult ideea de a fi implicat într-un asemenea proiect, în viitor.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Grosjean a concurat la Le Mans în 2010 cu Matech Competition și a luat parte, în același an, în GT1 World Championship, după plecarea din operațiunea Renault F1, în 2009.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES