Latest Posts

Grosjean este conștient că și-a încheiat cariera în Formula 1

Vizualizări: 10734

Romain Grosjean spune că „s-a încheiat” cariera sa în Formula 1, „ cel puțin în calitate de pilot”. Francezul a scăpat în sfârșit de bandajul care îi acoperea rana suferită în accidentul de anul trecut, din Marele Premiu al Bahrain-ului și este pregătit să înceapă o nouă etapă.

La momentul incidentului, Grosjean știa deja că va părăsi F1, deoarece Haas a optat să continue călătoria alături de doi debutanți. Acum a făcut declarații pentru Ouest France: „Nu vreau să revin, doar de dragul de a reveni. Asta nu mă interesează și toate locurile bune, sunt ocupate deja oricum.”

„Nu prea există un motiv ca să mă întorc”. Grosjean continuă să se implice însă, în acțiunile menite să sporească siguranță în Campionat, susținute de Grand Prix Drivers’ Association.

Mai multe surse au indicat faptul că pilotul francez urmează să semneze un contract cu Dale Coyne Team pentru sezonul de Indycar din 2021.

„Este un campionat frumos, cu piloți buni”, a declarat când a fost întrebat despre zvonuri. „Este un campionat pe care îl urmăresc îndeaproape, da. Dacă s-a făcut deja un contract, sau urmează să se facă, mai este drum lung până acolo. Sunt curse pe ovaluri și sunt complicate din punct de vedere tehnic, deci mai discut și cu familia.”

„Dacă se va ajunge la un acord, foarte bine și dacă nu, voi face altceva.” Spre exemplu, s-a mai vorbit despre el și în cazul revenirii Peugeot la Le Mans: „În mod cert, este unul dintre lucrurile pe care le-aș face. Anul acesta se luptă cu regulamentul, dar știu că sunt mulți constructori care revin din 2023.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss