More

  Latest Posts

  Grosjean este conștient că și-a încheiat cariera în Formula 1

  Romain Grosjean spune că „s-a încheiat” cariera sa în Formula 1, „ cel puțin în calitate de pilot”. Francezul a scăpat în sfârșit de bandajul care îi acoperea rana suferită în accidentul de anul trecut, din Marele Premiu al Bahrain-ului și este pregătit să înceapă o nouă etapă.

  La momentul incidentului, Grosjean știa deja că va părăsi F1, deoarece Haas a optat să continue călătoria alături de doi debutanți. Acum a făcut declarații pentru Ouest France: „Nu vreau să revin, doar de dragul de a reveni. Asta nu mă interesează și toate locurile bune, sunt ocupate deja oricum.”

  „Nu prea există un motiv ca să mă întorc”. Grosjean continuă să se implice însă, în acțiunile menite să sporească siguranță în Campionat, susținute de Grand Prix Drivers’ Association.

  Mai multe surse au indicat faptul că pilotul francez urmează să semneze un contract cu Dale Coyne Team pentru sezonul de Indycar din 2021.

  „Este un campionat frumos, cu piloți buni”, a declarat când a fost întrebat despre zvonuri. „Este un campionat pe care îl urmăresc îndeaproape, da. Dacă s-a făcut deja un contract, sau urmează să se facă, mai este drum lung până acolo. Sunt curse pe ovaluri și sunt complicate din punct de vedere tehnic, deci mai discut și cu familia.”

  „Dacă se va ajunge la un acord, foarte bine și dacă nu, voi face altceva.” Spre exemplu, s-a mai vorbit despre el și în cazul revenirii Peugeot la Le Mans: „În mod cert, este unul dintre lucrurile pe care le-aș face. Anul acesta se luptă cu regulamentul, dar știu că sunt mulți constructori care revin din 2023.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss