Latest Posts

Grosjean a pierdut zborul către Istanbul

Vizualizări: 9940

După o serie de evenimente nefericite, pilotul Haas F1, Romain Grosjean, a anunțat pe rețelele sociale, că a ratat zborul către Istanbul, înaintea Grand Prix-ului Turciei, din acest weekend.

„Bun start RG”, a scris pilotul pe Twitter, astăzi, după ce a anunțat că nu a ajuns la timp la îmbarcare. Din fericire, se pare că a găsit o soluție de ultim moment, pentru a putea ajunge la timp pe circuit, pentru ziua cu presa. Va zbura joi dimineața, devreme.

Grosjean a pierdut zborul către Istanbul

Romain Grosjean nu pare să aibe cea mai bună săptămână. Acesta a dezvăluit de curând, că un singur pilot i-a trimis un mesaj pe WhatsApp, după ce s-a aflat că nu va mai lucra cu Haas, din 2021 și probabil că nici nu va mai face parte din Formula 1.

Sursa: wtf1.com
Photocredit: formula1.com, Instagram
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

wtf1.com

Latest Posts

Don't Miss