GP24 Media

LATEST POSTS

Griebel, cel mai rapid în top 3 la ERC

Vizualizări: 19902

Marijan Griebel și-a finalizat campania (cu patru participări în Campionatul European de Raliuri FIA), cu mai multe puncte și un timp top 3 în Rally Islas Canarias.

Dublul campion ERC Junior era doar la a patra sa apariție la volanul Citroën-ului său C3 R5 de la Saintéloc Junior Team și a fost cel mai rapid în ocuparea locului al treilea pe SS2-ul lovit de ploaie. Din păcate, speranțele neamțului de a obține un loc în top 10 în clasamentul general s-au spulberat când a devenit unul dintre șoferii care au acvaplanat pe apa stătută pe pistă în virajul final al SS11.

“Am vrut să obțin un rezultat bun aici, dar, din păcate, am avut acest off de dimineață, deci nu a fost posibil”, a spus Griebel la final. „Dar am încercat să învăț, am mers cât de repede posibil [și am ajuns de trei ori în top trei] după ieșirea în decor, deci nu totul este negativ. Vreau să mulțumesc tuturor sponsorilor mei pentru ajutorul acordat în acest an dificil. Sperăm că vom putea face ceva anul viitor. ”

Sursa: European Rally Championship
Photocredit: European Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES