Latest Posts

Gresini Racing devine prima echipă de MotoGP care dezvăluie motociclete pentru 2022

Vizualizări: 16744

Echipa Gresini Racing a devenit prima echipă de MotoGP care și-a dezvăluit noile motociclete pe măsură ce își începe parteneriatul cu Ducati.

Veterana echipă italiană, care a concurat cu normă întreagă în clasa regină din 2002 – care a debutat în 1998 – revine în MotoGP ca echipă cu adevărat independentă în 2022, după o perioadă de șapte ani, care a început în 2015 în calitate de client Aprilia.

Echipa a fost zguduită în februarie anul trecut, când fondatorul și șeful echipei Fausto Gresini a murit tragic din cauza COVID-19.

Deși echipa a recunoscut mai târziu în cursul anului că inițial nu era sigură că va supraviețui acelei pierderi, Gresini Racing și-a continuat planurile pentru 2022, deoarece soția regretatului Gresini, Nadia Padovani, a preluat conducerea.

Semnând un contract de doi ani cu Ducati pentru a lansa GP21 din acest an, Gresini îi va avea drept piloţi pe Enea Bastianini – care vine de la Avintia – și absolventul Moto2 Fabio Di Giannantonio.

La prezentarea de lansare de sâmbătă dimineața, Gresini și-a dezvăluit noua schemă de culori – proiectată de Aldo Drudi – care împodobește satelitul său Ducati.

„Prezentăm în sfârșit un proiect în care am crezut cu tărie și pentru care am lucrat non-stop în ultimul an”, a spus Padovani.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Suntem foarte motivați și am ajuns să fim prima echipă MotoGP care a prezentat motocicletele; în plus, cred că motocicletele noastre sunt frumoase – și sper că și celorlalți le vor plăcea.

Gresini Racing devine prima echipă de MotoGP care dezvăluie motociclete pentru 2022

„Aș vrea să cred că Fausto ne privește de sus și că este mândru de familia lui.

„Nu există aproape nicio distincție între familiile naturale și cele care lucrează, suntem una.

„Trebuie să spun că i-am văzut pe Diggia și pe Enea în formă excelentă și dornici să înceapă, ne propunem să fim printre protagoniști și să ne prezentăm uneori la parcul închis.”

Datorită proiectului său de bMotoGP pentru 2022, Gresini și-a redus prezența în celelalte clase prin încheierea programului său Moto3.

Gresini va fi una dintre cele patru echipe care vor folosi motociclete Ducati în 2022, alături de echipa de uzină a mărcii, Pramac Racing și echipa VR46 a lui Valentino Rossi – care a preluat sloturile Avintia.

Directorul general Ducati, Gigi Dall’Igna, a confirmat în timpul lansării echipei că Gresini va avea „sprijin deplin” de la Ducati Corse în 2022.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss