More

  Latest Posts

  Grand Prix-ul Turciei nu se va desfășura cu spectatori

  Oficialii responsabili cu organizarea GP-ului Turciei au anunțat faptul că nu vor exista spectatori. Se spera la un număr de 100 000 de fani pe circuitul din Istanbul, în 15 noiembrie deși șefii FIA au declarat că este o cifră prea optimistă. O dată cu creșterea numărului de infecții cu noul coronavirus în Europa, s-a decis ca și Marele Premiu al Turciei să se desfășoare fără public.

  Guvernatorii din Istanbul, au anunțat că doresc să continue aplicarea măsurilor de prevenție, astfel cursa va avea loc în spatele ușilor închise.

  „Pentru a combate virusul, și la recomandarea comitetului responsabil de controlarea pandemiei, GP-ul de F1 nu va fi desfășurat în prezenta fanilor.”

  Interesul oamenilor de a participa a fost rididcat, 40 000 de bilete fiind vândute în primele ore de când au fost puse pe piață.

  Vural Ak, directorul de promovare Intercity, a spus recent că ținta de 100 000 de spectatori putea fi atinsă: „Plănuiam să umplem toate cele 220 000 de locuri, în circumstanțe normale, dar nu e posibil din cauza virusului.”

  „Înainte să venim noi, organizația nu avea un deținător. Ne pasionează sportul și credem că putem organiza bine etapa. Dar, după cum știți, există COVID-19. De aceea speram să aducem 100 000 de oameni.”

  De curând, F1 a permis fanilor să se alăture, 3000 participând la Mugello și 30 000 la Sochi. Nurburgring, Portimao și Imola vor permite, de asemenea, accesul.

  Turcia este una dintre puținele țări europene care nu făcea parte din lista Marii Britanii privind restricțiile, dar a fost adugata săptămână trecută, o dată cu mărirea numărului de infectări.

  Circuitul din Istanbul, nu a mai susținut o etapă de F1 din 2011, primind un loc în calendarul competițional din acest an, drept o încercare de a avea un sezon complet.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss