More

  Latest Posts

  Grand Prix-ul Rusiei pentru cei de la Red Bull

  Verstappen a pierdut un loc după start după ce a ieșit larg din virajul 2, dar a recuperat poziția când Hamilton s-a oprit. De acolo, olandezul a stat confortabil înaintea unui Mercedes, dar fără ritmul potrivit pentru a-l urmări pe celălalt, dar a recunoscut, locul secund este un rezultat bun pe o pistă pe care rivalii lor au fost clar mai rapizi. Albon a avut o cursă mai dură după o cădere pe grilă de cinci locuri. O oprire timpurie la boxe nu a ajutat, dar încă o dată monopostul lui a prins viață și a reușit să se întoarcă în zona punctelor cu câteva depășiri târzii.

  Max Verstappen, locul 2:

  „Putem fi foarte mulțumiți de locul doi astăzi, mai ales pe o pistă pe care știm că în mod normal nu suntem atât de competitivi. Este o sumă bună de puncte pentru echipă. La început am avut o aderență foarte scăzută, ceea ce ne-a costat puțin și primele câteva viraje au fost destul de interesante, dar am rămas calmi și am trecut repede de Daniel. M-am străduit să urmăresc monoposturile Mercedes pe pneul mediu, deoarece aveam probleme cu supravirarea, dar odată ce am schimbat cu hard am fost mai competitivi și m-am putut concentra pe propria cursă. Este bine să ne întoarcem pe podium și cu siguranță putem fi încântați să terminăm la opt secunde de Bottas pe această pistă. ”

  Alex Albon, locul 10:

  „Astăzi a fost mult de lucru pentru un punct și nu a fost o cursă ușoară. Ne-am străduit la început să depășim și să mergem cu pneul dur și așa am pierdut mult timp. Când am trecut la medii a fost puțin mai bine și am făcut tot ce am putut, dar a fost dificil și acolo și o cursă frustrantă. Am fost doar în trafic tot timpul, fără aer curat, așa că nu am putut face tururi foarte bune. După penalizarea primită în urma schimbării cutiei de viteze, astăzi a fost mai mult vorba despre limitarea daunelor. Așadar acum mă concentrez deja asupra Germaniei și sper am un weekend mai curat peste două săptămâni. ”

  Christian Horner, directorul echipei:

  „Locul doi este un rezultat fantastic pentru Max astăzi și încă o dată a extras tot ce a putut din monopost. Poziția secundă a fost optimul la care am fi putut spera și penalizarea lui Lewis ne-a ajutat. A fost o după-amiază grea pentru Alex care a început pe locul 15 după o penalizare pentru schimbarea cutiei de viteze. El a pierdut teren în turul de deschidere, dar cu Safety Car-ul am avut efectiv o oprire la boxe liberă, cedând doar un loc pe măsură ce i-am schimbat lui Alex pneul soft cu cel pe care era cel mai confortabil. Apoi a reușit să progreseze pe grilă cu câteva depășiri grozave. Echipa a făcut din nou câteva opriri fantastice și în șase ani de la venirea la Sochi acesta este cel mai bun rezultat al nostru, cu startul de ieri din prima linie și locul doi de astăzi, așa că este minunat să pleci cu un trofeu. „


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss