GP24 Media

LATEST POSTS

Grand Prix-ul Rusiei pentru cei de la Red Bull

Vizualizări: 9472

Verstappen a pierdut un loc după start după ce a ieșit larg din virajul 2, dar a recuperat poziția când Hamilton s-a oprit. De acolo, olandezul a stat confortabil înaintea unui Mercedes, dar fără ritmul potrivit pentru a-l urmări pe celălalt, dar a recunoscut, locul secund este un rezultat bun pe o pistă pe care rivalii lor au fost clar mai rapizi. Albon a avut o cursă mai dură după o cădere pe grilă de cinci locuri. O oprire timpurie la boxe nu a ajutat, dar încă o dată monopostul lui a prins viață și a reușit să se întoarcă în zona punctelor cu câteva depășiri târzii.

Max Verstappen, locul 2:

„Putem fi foarte mulțumiți de locul doi astăzi, mai ales pe o pistă pe care știm că în mod normal nu suntem atât de competitivi. Este o sumă bună de puncte pentru echipă. La început am avut o aderență foarte scăzută, ceea ce ne-a costat puțin și primele câteva viraje au fost destul de interesante, dar am rămas calmi și am trecut repede de Daniel. M-am străduit să urmăresc monoposturile Mercedes pe pneul mediu, deoarece aveam probleme cu supravirarea, dar odată ce am schimbat cu hard am fost mai competitivi și m-am putut concentra pe propria cursă. Este bine să ne întoarcem pe podium și cu siguranță putem fi încântați să terminăm la opt secunde de Bottas pe această pistă. ”

Alex Albon, locul 10:

“Astăzi a fost mult de lucru pentru un punct și nu a fost o cursă ușoară. Ne-am străduit la început să depășim și să mergem cu pneul dur și așa am pierdut mult timp. Când am trecut la medii a fost puțin mai bine și am făcut tot ce am putut, dar a fost dificil și acolo și o cursă frustrantă. Am fost doar în trafic tot timpul, fără aer curat, așa că nu am putut face tururi foarte bune. După penalizarea primită în urma schimbării cutiei de viteze, astăzi a fost mai mult vorba despre limitarea daunelor. Așadar acum mă concentrez deja asupra Germaniei și sper am un weekend mai curat peste două săptămâni. ”

Christian Horner, directorul echipei:

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Locul doi este un rezultat fantastic pentru Max astăzi și încă o dată a extras tot ce a putut din monopost. Poziția secundă a fost optimul la care am fi putut spera și penalizarea lui Lewis ne-a ajutat. A fost o după-amiază grea pentru Alex care a început pe locul 15 după o penalizare pentru schimbarea cutiei de viteze. El a pierdut teren în turul de deschidere, dar cu Safety Car-ul am avut efectiv o oprire la boxe liberă, cedând doar un loc pe măsură ce i-am schimbat lui Alex pneul soft cu cel pe care era cel mai confortabil. Apoi a reușit să progreseze pe grilă cu câteva depășiri grozave. Echipa a făcut din nou câteva opriri fantastice și în șase ani de la venirea la Sochi acesta este cel mai bun rezultat al nostru, cu startul de ieri din prima linie și locul doi de astăzi, așa că este minunat să pleci cu un trofeu. “

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES