More

  Latest Posts

  Grand Prix-ul din Vietnam nu va avea loc în 2020

  Pirmul GP al Vietnamului, care ar fi trebuit să se țină anul acesta în Aprilie, a fost anulat, la 7 luni după prima amânare. Este ultima cursă deosebită din calendarul original, care nu va mai fi susținută din cauza pandemiei.

  Această nouă ediție a fost una dintre primele amânate o dată cu apariția virusului COVID-19. Acum două luni oficialii din F1 au confirmat faptul că circuitul stradal din Hanoi nu va putea susține o etapă.

  Cu toate acestea promoterii au declarat oficial anularea cursei, abia acum. În anunț au explicat că a fost o decizie dificilă dar necesară.

  „Nu putem primi cea mai spectaculoasă și prestigioasă serie din motorsport, de pe planetă, în Vietnam, anul acesta, din cauza pandemiei de COVID-19”, a spus Le Ngoc Chi, CEO-ul corporației GP Vietnam.

  „A fost o decizie foarte dificilă pentru noi, dar este singura soluție la care am ajuns, după ce am revizuit criteriul siguranței în contextul actual. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea, din aceste vremuri incerte.”

  VGPC a promis să le returneze integral banii celor care și-au achiziționat biletele pentru cursă.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss