Latest Posts

Grand Prix-ul din Vietnam nu va avea loc în 2020

Vizualizări: 14425

Pirmul GP al Vietnamului, care ar fi trebuit să se țină anul acesta în Aprilie, a fost anulat, la 7 luni după prima amânare. Este ultima cursă deosebită din calendarul original, care nu va mai fi susținută din cauza pandemiei.

Această nouă ediție a fost una dintre primele amânate o dată cu apariția virusului COVID-19. Acum două luni oficialii din F1 au confirmat faptul că circuitul stradal din Hanoi nu va putea susține o etapă.

Cu toate acestea promoterii au declarat oficial anularea cursei, abia acum. În anunț au explicat că a fost o decizie dificilă dar necesară.

„Nu putem primi cea mai spectaculoasă și prestigioasă serie din motorsport, de pe planetă, în Vietnam, anul acesta, din cauza pandemiei de COVID-19”, a spus Le Ngoc Chi, CEO-ul corporației GP Vietnam.

„A fost o decizie foarte dificilă pentru noi, dar este singura soluție la care am ajuns, după ce am revizuit criteriul siguranței în contextul actual. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea, din aceste vremuri incerte.”

VGPC a promis să le returneze integral banii celor care și-au achiziționat biletele pentru cursă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss