GP24 Media

LATEST POSTS

GP24 Timis Rally Team prezent la Raliului Iașului

Vizualizări: 24918

Campionatul Național de Raliuri revine luna aceasta după o pauză de vară. Programul încărcat ne aduce weekendul acesta la Iași pentru a mai schimba asfaltul din Harghita și Sibiu pentru macadamul din Moldova. 

Programul raliului include 10 probe speciale, printre care și SuperSpeciala din zona Râpa Galbenă care promite să fie cea mai spectaculoasă. Cei 130 km cronometrați vor pune la încercare atât viteza cât și tehnica piloților pe această suprafață deosebită. Joi seara se va da startul festivităților pe pietonala din fața primăriei, urmat de proba spectacol de vineri din Iași, iar sâmbătă toată caravana se mută la Dobrovăț unde mașinile vor zbura zeci de metri pe cele două săritori artificiale.

GP24 Timis Rally Team pornește în formație completă la Raliul Iașului, cu trei echipaje care concurează pe o varietate de mașini. Cu Audi A3 avem echipaj format din pilot Mircea Samuil cu co-pilot Romain Gilles, echipajul format din pilot George Marinescu cu co-pilot Arnold Caitanu pe Dacia Logan si al treilea echipaj format din Roland Csato ca pilot si Sandor Csikos ca și co-pilot pe Suzuki Ignis. Toți cei 6 piloți și copiloți au dus dorul competițiilor și așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu fanii ieșeni și startul pe prima probă specială de vineri, având moralul și entuziasmul necesar pentru obținerea rezultatelor mult dorite.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES