More

  Latest Posts

  GP24 Timis Rally Team prezent la Raliului Iașului

  Campionatul Național de Raliuri revine luna aceasta după o pauză de vară. Programul încărcat ne aduce weekendul acesta la Iași pentru a mai schimba asfaltul din Harghita și Sibiu pentru macadamul din Moldova. 

  Programul raliului include 10 probe speciale, printre care și SuperSpeciala din zona Râpa Galbenă care promite să fie cea mai spectaculoasă. Cei 130 km cronometrați vor pune la încercare atât viteza cât și tehnica piloților pe această suprafață deosebită. Joi seara se va da startul festivităților pe pietonala din fața primăriei, urmat de proba spectacol de vineri din Iași, iar sâmbătă toată caravana se mută la Dobrovăț unde mașinile vor zbura zeci de metri pe cele două săritori artificiale.

  GP24 Timis Rally Team pornește în formație completă la Raliul Iașului, cu trei echipaje care concurează pe o varietate de mașini. Cu Audi A3 avem echipaj format din pilot Mircea Samuil cu co-pilot Romain Gilles, echipajul format din pilot George Marinescu cu co-pilot Arnold Caitanu pe Dacia Logan si al treilea echipaj format din Roland Csato ca pilot si Sandor Csikos ca și co-pilot pe Suzuki Ignis. Toți cei 6 piloți și copiloți au dus dorul competițiilor și așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu fanii ieșeni și startul pe prima probă specială de vineri, având moralul și entuziasmul necesar pentru obținerea rezultatelor mult dorite.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss