Latest Posts

GP24 Timiș Rally Team – fapte bune în pauza de Motorsport.

Vizualizări: 43313

Deși lumea întreagă se afla într-o pauza impusa de noul Corona virus, membrii echipei Gp24 Timiș Rally Team împreună cu Biserica Penticostala Elim din Timișoara și domnul doctor Goran Popov au reușit să aducă zâmbete pe chipurile celor aflați în nevoie.

De peste 2 săptămâni, cei 40 de voluntari ai Bisericii Penticostale au transformat mașinile de asistenta ale echipei GP24 Timiș Rally Team într-o mașină de caritate, transportând la peste 400 de bătrâni aflați în nevoie pachete cu mâncare.

GP24 Timiș Rally Team - fapte bune în pauza de Motorsport.

„Pentru oamenii din motorsport nimic nu este imposibil. Prin aceasta acțiune dorim să venim în ajutorul persoanelor aflate în nevoie.”ne-a declarat Romain Gilles, pilot și membru fondator al echipei GP24 Timiș Rally Team.

Sub coordonarea domnului doctor Goran Popov, membrii echipei au reușit să doneze spre familiile nevoiașe și o serie de materiale de protecție atât de necesare în aceasta perioada.
„Așa activitate mai rar…. Am găsit în acești oameni atâta energie cât nu îmi imaginam vreodată.”, ne-a declarat domnul doctor Goran Popov.

Toți cei implicați în aceasta campanie au demonstrat tuturor că înainte de toate trebuie să învățam să dăruim, indiferent de religie sau statutul social.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24 Author, Ana Maria Florea
Photocredit: Arhiva GP24 Motorsports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Ana Maria Florea

Latest Posts

Don't Miss